Cumhuriyetçi İletişimcilerden,Hendekçilere Cevap!

Ege Üni. Basın Yayın Topluluğu, İletişim Fakültesi'nin mezuniyetinde açılan,hendek pankartına karşı,"Hendeğin arkasında değil karşısındayız"dedi.

Cumhuriyetçi İletişimcilerden,Hendekçilere Cevap!

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın Topluğu, İletişim Fakültesi'nin 2015-2016 öğretim yılı mezuniyet töreninde açılan "Sansüre hendek kazmaya geliyoruz" pankartına tepki göstererek, Cumhuriyet değerlerine sahip iletişimciler olarak kendi internet sitelerinden, pankarta dair açıklamada bulundu.

 

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın Topluluğu'nun o açıklaması:

 


EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde İletişim Fakültesinin 2015-2016 öğretim yılı mezuniyet törenininde diplomalarını almak için sahneye davet edilen öğrencilerden bir grup, "Sansüre hendek kazmaya geliyoruz" yazılı pankart açarak slogan attı.

 

Bilindiği gibi terör örgütü PKK, güvenlik güçlerine karşı düzenlediği saldırılardan önce bölgede birçok hendek kazmış ve barikat kurmuştu.

 

Akıllara gelen ilk soru ise, “Bunlar öğrenci mi yoksa terörist mi?” oldu.

 

Geçtiğimiz yıllarda da Ege Üniversitesi İletişim Fakültesinde benzer olaylar yaşanmış terör örgütü PKK lehine pankartlar açılmış sloganlar atılmıştı.

Biz İletitişim Fakültesi Basın Yayın Topluluğu olarak, hendeğin arkasında değil hendeğin karşısında olduğumuzu belirtiyoruz.

Tarih:
Diğer Haberler