Bugün Türkiye'nin birliği ve özgürleşmesi için Fethullahçı Gladyo'nun tasfiyesi birincil görev haline gelmiştir.

Türkiye, 15 Temmuz 2016 akşamı başlayan Amerikancı ve Fethullahçı bir darbe girişimiyle büyük bir saldırıya uğradı. Türk Ordusu içerisinde yuvalanmış ABD güdümlü Fethullahçı Gladyo'nun tertibi yenilgiye uğratıldı. Tarihte örneği az rastlanır bir saldırıyla, başta TBMM olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti'nin kalbi olan merkezler bombalandı, halka silah doğrultuldu ve ateşlendi.

İhanet ve alçaklık her eylemine sinen bu Amerikancı-Fethullahçı darbeciler işi yenilgi sonrası Yunanistan'a kaçmaya kadar vardırdılar. Bu Gladyo artığı alçakların saldırısına karşı, Türk Silahlı Kuvvetleri; devletin diğer güçleri, polisimiz ve halkımızla beraber göğüs gelmesini bilmiştir.

TSK Darbesi Değil, TSK'ya Darbe Girişimi

Darbe girişimi, TSK'nın ABD'nin kara gücüm dediği PKK'yı darmaduman ettiği, ABD güdümlü Fethullahçı Gladyo'ya karşı devletin diğer kurumlarında olduğu gibi TSK içerisinde de tasfiyenin başlayacağı bir zamanda gerçekleşmesi hedefi ortaya koymaktadır.

Özellikle son 1 yılda Türkiye, birliği, bağımsızlığı, vatan bütünlüğü için kaçınılmaz bir biçimde ABD ile cephe cepheye gelmiştir. Yaşananlar bu cepheleşmenin sonucudur. Hedef, Türkiye Cumhuriyeti'nin birliği, bağımsızlığı ve Türkiye'ye karşı, ABD merkezli bu saldırının karşısında direncin merkezi olan TSK'dır.

Darbe girişimi Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından değil, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı yapılmıştır.

Fethullahçı Çete Dağıtılacak

Türkiye Gençlik Birliği olarak, kurulduğumuz günden beri, Amerikan emperyalizmine ve ülkemizdeki uşaklarına karşı mücadele ettik. Yukarıda yazan slogan birincil siyasetlerimizden birisidir. Bu sloganı haykırarak, Amerikancı ve Fethullahçı Gladyo tertipleriyle boğuştuk. Ergenekon, Balyoz vb. tertiplere karşı Fethullahçı Gladyo ile kapışırken bunların ciğerlerini okuduk.

"Türk Ordusu darbe yapacak" yaygaralarıyla, uydurma belgeler hazırlayıp, ordumuzun Atatürkçü ve vatansever askerlerini hapse atanların, o sahte belgelerde yazan eylemlerin benzerlerine imza attığına hepimiz tanık olduk. Kurtuluş Savaşı'nda düşmanın saldıramadığı Gazi Meclis'i bombalayan bu alçakların gerçek yüzü ortaya çıkmıştır.

Türkiye Fethullahçı Gladyo'dan Temizlenecek

Bugün Türkiye'nin birliği ve özgürleşmesi için Fethullahçı Gladyo'nun tasfiyesi birincil görev haline gelmiştir. Fethullahçılar, Türk hukukuna uygun bir biçimde, devletin bütün kademelerinden temizlenmelidir.

Mevcut durumu, iç politik çelişkiler içerisinde bir dar grupçu bakış açısıyla ele almak büyük yanlış olacaktır. Hükümet, Meclis, bütün siyasi partilerimiz ve demokratik kitle örgütlerimiz Türkiye'nin geleceği için zorunlu olan bir ortak tutum alarak, Türkiye'nin birliği ve bağımsızlığı için zorunlu olan bu görevi birlik içinde gerçekleştirmeli ve Amerikancı-Fethullahçı Gladyo çökertilmelidir.

Türk Gençliği, Amerikancı ve Fethullahçı olan her şeyin karşısında ve bunları dağıtacak her eylemin arkasındadır.

Türk Gençliği, Türkiye'nin birliği ve bağımsızlığı için mücadelesini teferruatları bir yana koyarak büyüterek sürdürecektir.

Fethullahçı Çete Dağıtılacak! Türkiye Özgürleşecek!

Türkiye'yi özgürleştireceğiz.

Tarih:
Diğer Haberler