Türkiye’nin karşısına konuşlandırılan tanklara karşı yürüteceği kampanya planını basın açıklaması düzenleyerek kamuoyu ile paylaştık

TÜRKİYE’NİN SAFINDAYIZ

‘‘ Önümüzdeki öncelikli icraat, eşkıya yatağı İncirlik Üssü’nün ABD’ye kapatılması ve üssün Mehmetçiğin emrine verilmesidir. ’’ sözlerini kullanan Genel Başkanımız Çağdaş Cengiz “Hepimizin gözleri önünde; ABD askeri PYD/PKK ile nöbet tutuyor. ABD bayrağıyla PKK paçavrası yan yana asılıyor. ABD yetkilileri Türk ordusunun vurduğu teröristleri ziyaret ediyor. Hepimiz biliyoruz; 15 Temmuz darbe girişiminin karargâhı İncirlik’ti. PYD/PKK’ya silahlar İncirlik’ten gidiyor. Türkiye, namlularını üzerine doğrultmuşken, Amerika’ya İncirlik’i kullanma hakkı veremez! İncirlik Üssü, Amerika eşkıyalığına peşkeş çekilemez! Biz Türkiye’nin dört bir yanında üniversitelerde bu andan itibaren Amerikan saldırganlığına karşı Türkiye’yi bölmeye kalkan icraatlarına karşı büyük bir seferberliğe girişiyoruz. ” dedi.


Açıklamanın tam metni:

EŞKİYA YATAĞI İNCİRLİK ÜSSÜ’NE EL KONSUN!

Uzun zamandır gizli kapaklı olup, son yıllarda kendini açık eden ve bugün namluları ülkemize dönen tanklarla tartışmasız hale gelen bir gerçek var: Türk-Amerikan savaşını yaşıyoruz. Saflaşma Açık Türkiye, Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesi’ndeki hedef ülkelerinden birisiydi. Projenin merkezinde, Suriye, Irak ve İran ile beraber Türkiye’nin bölünmesiyle kurulacak bir kukla devlet vardı: Adı sözde Kürdistan, gerçekte “2. İsrail” olacak olan bir kukla devlet… Son iki yılda yaşananlar gösteriyor ki artık esas hedef Türkiye’dir. ABD, önce güdümündeki terör örgütleri PKK, FETÖ ve IŞİD’nin bombalı eylemleriyle sonrasında 15 Temmuz darbe girişimiyle, Türkiye’nin bölünmesi ve dağıtılması için saldırılarını sürdürmektedir. Safımız Belli Artık dolaylı girişimlerden, cephe cepheye bir saflaşmaya geldik. ABD PYD/PKK'nın yanından tanklarını Türkiye’ye çevirdi. Artık saflaşma açık. Bir tarafta Türkiye diğer tarafta ABD tankları var. Biz bu ülkenin vatansever gençleri olarak Türkiye safındayız.

 

Yüreğimiz, cephede terörle mücadele eden Mehmetçiğimizle ve polisimizle birlikte. ABD’nin ve güdümündeki PKK, FETÖ ve IŞİD’in de tam karşısındayız. Bütün gençliği Türkiye safında birlik olmaya çağırıyoruz.
Talebimiz Net Türk gençliği, bu cepheleşmenin gereği olan, Türkiye safındaki her eylemin içinde olacak ve destekleyecektir. Önümüzdeki öncelikli icraat, eşkıya yatağı İncirlik Üssü’nün ABD’ye kapatılması ve üssün Mehmetçiğin emrine verilmesidir.


Hepimizin gözleri önünde; ABD askeri PYD/PKK ile nöbet tutuyor. ABD bayrağıyla PKK paçavrası yan yana asılıyor. ABD yetkilileri Türk ordusunun vurduğu teröristleri ziyaret ediyor. Hepimiz biliyoruz; 15 Temmuz darbe girişiminin karargâhı İncirlik’ti. PYD/PKK’ya silahlar İncirlik’ten gidiyor. Türkiye, namlularını üzerine doğrultmuşken, Amerika’ya İncirlik’i kullanma hakkı veremez! İncirlik Üssü, Amerika eşkıyalığına peşkeş çekilemez!Biz Türkiye’nin dört bir yanında üniversitelerde bu andan itibaren Amerikan saldırganlığına karşı Türkiye’yi bölmeye kalkan icraatlarına karşı büyük bir seferberliğe girişiyoruz. Türkiye’nin bütün üniversitelerindeki bütün gençliği bütün öğrenci arkadaşlarımızı bu mücadelede birliğe davet ediyoruz. Bütün öğrenci topluluklarını, öğrenci konseylerini, gençlik örgütlerini onların temsilcilerini bu mücadelede ortak hareket etmeye davet ediyoruz.Hep birlikte Türkiye’nin birliği için vatanımız için mücadele edelim ve Mehmetçiğin safında olalım, Türkiye’nin safında olalım.Amerika’nın da onun güdümündeki terör örgütleri PKK’nın da IŞİD’in de FETÖ’nün de tam karşısında konumlanalım .

Biz imza kampanyasını bugünden itibaren başlatıyoruz.19 Mayıs’a giderken Türk gençliğinin iradesinin sapasağlam olduğunu dosta düşmana hep birlikte gösterelim.

Tarih:
Diğer Haberler