Türkiye'nin dört bir yanında vatansever gençlerle buluşarak kollarımızı sıvadık. Türkiye'ye sahip çıkmak için 29 Ekim'de Ata'mızın huzurunda olacağız!

Genel Başkanımız Yıldırım Gençer'in 5. Olağan Genel Kongremizde ilan ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programımızın belli olmasıyla tüm Türkiye'de hazırlıklarımız başladı. 

"Türkiye'ye Sahip Çık" sloganıyla 29 Ekim’de Anıtkabir’e yürüyeceğimiz eylememiz için il örgütlerimiz hazırlıklarına, yeni önderlerini belirleyip yeni çalışma planları çıkararak başladılar.

Genel merkez yöneticilerimizin katılımıyla düzenlenen il kongreleri ve toplantılarda, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Sivas, Afyon, Adana, Mersin, Gaziantep’te yeni il başkanlarımız, Bilecik ve Ordu’da ise yeni il temsilcilerimiz belirlendi. Sakarya, Denizli, Kütahya, Antalya, Nevşehir, Yalova, Amasya, İzmir il örgütlerimizde ise yoğun katılımlı toplantılar düzenlendi. Toplantılarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenecek eylem için kararlar alındı.

 

İZMİR

1/4
2/4
3/4
4/4

İLK HEDEF 29 EKİM

İl örgütlerimizin bu kongre ve toplantılarla önlerine koyduğu ilk hedef, “Türkiye’ye sahip çık” sloganıyla düzenlenecek olan büyük 29 Ekim yürüyüşümüze illerindeki vatansever gençliği katmak. İllerdeki hazırlıklarımızla ilgili konuşan Genel Başkanımız Yıldırım Gençer,“29 Ekim hazırlıklarına bütün illerimizde hızla başladık. Birçok ilimizde toplantılar, söyleşiler düzenledik. 29 Ekim’de, Türk gençliğinin vatan sevgisiyle bütünleşmiş dinamizmini Türkiye’ye göstereceğiz. Türkiye düşmanlarının yüzünü güldürtmeyeceğiz. Bütün milletimizi 29 Ekim’de TGB’yle birlikte olmaya, Anıtkabir’e yürümeye çağırıyoruz. Türkiye’ye sahip çıkma irademizi bütün gücümüzle gösterelim” dedi.

 

ANKARA

1/2
2/2

SAKARYA

DENİZLİ

ESKİŞEHİR

HATAY

EDİRNE

KIRKLARELİ

AFYON

SİVAS

KAYSERİ

KÜTAHYA

ORDU

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler