Edirne'den Kars'a 45 merkezinde genel merkez yöneticilerimizin katılımıyla düzenlediğimiz 100. Yıl Söyleşileri tamamlandı.

Türkiye’nin 45 merkezinde düzenlediğimiz 100. Yıl Söyleşileri tamamlandı.

Üç hafta süren söyleşiler, son haftasında İstanbul, Ankara, Antalya, Muğla, Konya, Kayseri, Nevşehir, Kocaeli, Yalova, Kırıkkale, Sivas, Isparta, Rize, Ordu, Samsun, Zonguldak’ta yüzlerce genci bir araya getirdi.

Genel Başkanımız Yıldırım Gençer, Genel Sekreterimiz Okan Özkan, TLB Genel Başkanı Hakkı Erman Ergincan, Genel Başkan Yardımcılarımız Yadigar Özen, Bilal Gürbüz, Işıkgün Akfırat ve beraberlerindeki Genel Yönetim Kurulu Üyelerimiz, üç hafta boyunca Edirne’den Kars’a; Rize’den Antalya’ya Türkiye’nin 45 merkezini gezerek 19 Mayıs’ın 100. yılının gençliğe getirdiği görevleri anlattı.

TGB’Yİ TANIDILAR, MÜCADELEYE ATILDILAR

Söyleşiler esnasında onlarca genç TGB’ye üye oldu. Aydın’daki 100. Yıl Söyleşisine katılan lise öğrencisi Fadıl Olgu Bozok, “Söyleşinin bana çok katkısı oldu. Söyleşi boyunca bilmediğim birçok şeyi öğrendim. Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomik çalışmaları, devrimler hakkında daha fazla bilgi edinme şansım oldu. Söyleşiye katılana kadar TGB'nin bu kadar etkili bir örgüt olduğunu bilmiyordum. Söyleşiden sonra bu birlik ve beraberlikten etkilendiğim için Türkiye Liseliler Birliği'ne üye olmak istedim.” sözlerini kaydetti.

“GÖREVLERİMİZİN BİLİNCİNE VARDIK”
TGB Sakarya İl Yöneticisi Onur Göktepe, “Sakarya’da 100. Yıl Söyleşisiyle üniversite ve liselerdeki vatansever ve Atatürkçü gençleri bir araya getirip, Türk gençliğinin üzerine düşen görevler ve nasıl bir mücadele çizgisi izlenmesi gerektiği hakkında konuştuk. Yakın dönem Türkiye tarihi eğitiminin de verildiği bu söyleşiyle birlikte 19 Mayıs’ın 100. yılına girerken Türk gençliği olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukların bilincine vardık.” ifadelerini kullandı.

100. yıl heyecanını tüm yurda yayıyoruz. Bu coşkuyu 19 Mayıs'ın 100. yılının şanına yakışır, büyük bir projeyle taçlandıracağız!

Tarih:
Diğer Haberler