100. Yıl Söyleşilerinde İlk Hafta Tamamlandı

100. Yıl Söyleşilerimizin ilk haftası, Edirne'den Adana'ya yüzlerce gencin katılımıyla tamamlandı. 19 Mayıs heyecanını tüm Türkiye'ye yayıyoruz!

100. Yıl Söyleşilerinde İlk Hafta Tamamlandı

100. Yıl Söyleşilerinde ilk hafta tamamlandı. Kırklareli, Adana, Bandırma, Edirne, Eskişehir, Mersin ve Sakarya’da yüzlerce genç söyleşileri ilgiyle takip etti.
Genel Başkanımız Yıldırım Gençer, Genel Sekreterimiz Okan Özkan, Genel Başkan Yardımcılarımız Bilal Gürbüz ve Işıkgün Akfırat ve Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Genel Başkanı Hakkı Erman Ergincan beraberindeki Genel Yönetim Kurulu üyelerimiz, Türkiye’nin yeniden emperyalizmin zincirlerini kırıp attığı 19 Mayıs’ın 100. Yılında gençliğin görev ve sorumluluklarını anlatmak için yola çıktı.

TGB Genel Sekreteri Okan Özkan, “Büyük Önder Mustafa Kemal’in kurtuluş mücadelesini başlattığı 1919 koşullarındayız. 100 yıl sonra yeniden emperyalizme karşı tam bağımsızlık mücadelesi veriyoruz. 100.Yıl Söyleşilerimizle Türkiye’nin içinde bulunduğu koşulları ve dünyadaki durumu ele alıp Türk gençliğine düşen görevleri belirliyoruz. Güzel Türkiye’mizi karış karış dolaşarak 45 il ve 35 merkezde 100.Yıl Söyleşilerini gerçekleştireceğiz. Genciyle yaşlısıyla tüm dostlarımızı bekleriz.” sözlerini kaydetti.


100. YILA BÜYÜK HAZIRLIK

TGB Akıl Fikir Kulübü Başkanı Kaan Arslan, “19 Mayıs’ın 100. yılı için heyecanla, kararlılıkla hazırız. Tüm Türkiye’ye bu heyecan ve kararlılığı yaymak için yollara düştük. 19 Mayıs’a giden süreci Aralık ayından beri ilmek ilmek örüyoruz. 19 Mayıs’ta 100. yılın şanına yakışır bir eylemle tarihe geçeceğiz. Milletimizin gözü kulağı bizde olsun.” ifadelerini kullandı.

100. Yıl Söyleşilerinde ikinci hafta: Yalova, Bursa, Afyon, Bolu, Düzce, Gaziantep, Karabük, Trabzon, Erzincan, Denizli, Aydın, Bilecik, Kütahya, İzmir
İletişim: 0553 419 00 53

Tarih:
Diğer Haberler