AKİT TV’de Atatürk’ün programı konuşuldu

Genel Başkanımız Cem Dikmen, Akit TV'nin programında “İstediğiniz kadar ABD programına yanaşın,geleceğiniz nokta Atatürk'ün programı olacaktır"dedi.

AKİT TV’de Atatürk’ün programı konuşuldu

Genel Başkanımız Cem Dikmen,  Akit TV’de Sabri Balaban’ın sunduğu Ters Kutuplar programına konuk oldu.

 

TSK’nın başarıyla yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nın konuşulduğu programda Atatürk’ün fikirleri de tartışıldı. Şu an da herkesin Atatürk'ün fikirlerini takdir ettiğini vurgulayan Genel Başkanımız Cem Dikmen konuşmasında “Haklı bir savaş veriyoruz, bu savaştan da elbet galip çıkacağız. Karşı çıkan ülkeleri de zamanla Türkiye ikna edecektir. Bakın Almanya da aslında Amerikan hegemonyasından rahatsız. En nihayetinde onların da varacağı nokta Atlantik bloğundan kopmak olacaktır. Görüyoruz Atatürk'ün antiemperyalist programı kazandı. Siz istediğiniz kadar ABD programına yanaşın, ama geleceğiniz nokta Atatürk'ün programı olacaktır.” dedi.

 

Konuşmasının diğer bölümlerinde Zeytin Dalı Harekatı’nın kıran kırana bir Türk-Amerikan savaşı olduğunu söyleyen Dikmen, “Zeytin Dalı Harekatı kıran kırana bir Türk-Amerikan savaşıdır. ABD bu savaşta doğrudan kendi askerleri ile yer almıyor, 5.000 tır yardım yaptığı terör örgütü PKK/PYD ile yer alıyor.  Türkiye 70 yıllık ABD hegemonyasından çıkıyor. Türk milleti bütün kuvvetleri ile birlikte 70 yıllık prangalarını kırıyor. Türk ordusu tarihe çok büyük bir zafer yazıyor.” cümleleri ile konışmasını sürdürdü.

 

ABD’NİN ARGÜMANINI KULLANIRSANIZ KAYBEDERSİNİZ

 

Türkiye’nin birinci meselesinin terör yataklarını temizlemek olduğunu vurgulayan Genel Başkanımız Cem Dikmen, konuşmasının devamında şunları söyledi:

 

“Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın askeri yönü olduğu gibi iç ve dış politikaya da yansımaları var. Bu harekatla birlikte Afrin'lilerin güvenliği sağlanıyor. Esad şu kadar insan öldürdü, bu kadar kimyasal silah kullandı" söylemi Batının yalanıdır. ABD ile savaşta ABD'nin argümanını kullanırsanız kaybedersiniz! Amerika ile savaş verirken bir yanda Esad'a katil derseniz bu savaşı nasıl vereceksiniz? En az kayıpla en hızlı şekilde harekatın tamamlanması ve oradaki terör devletinin alaşağı edilebilmesi için bölge ülkeleriyle anlaşılması gerekiyor.

 

Mesele Tayyip Erdoğan meselesi değil, Türkiye'nin beka meselesidir. Biz kendi içimizde muhalefet yaparız ama dış müdahalelere karşı top yekun birlik olmak zorundayız. Bizim bugün ABD'ye karşı verdiğimiz savaş Türk milletinin bağımsızlığını koruma savaşı savaşıdır

 

Bugün terör yataklarını temizlemek Türkiye'nin birincil meselesidir. Bu terör yataklarını temizlerken de "Bu yanımıza geldi", "Şu katil" demek yanlıştır.

 

ABD'nin 1945'ten sonraki bir tane argümanı vardır o da şudur: "Antidemokratik yönetimlerle mücadele". Bu tuzağa biz düşersek bugün "Esat diktatör" dedikleri gibi yarın çıkar "Erdoğan diktatör" derler.

 

Şu an da herkes Atatürk'ün fikirlerini takdir ediyor. Çünkü Atatürk'ün antiemperyalist programı kazandı. Siz istediğiniz kadar ABD programına yanaşın, ama geleceğiniz nokta Atatürk'ün programı olacaktır.”

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler