Atatürk Gençliği 30 Ağustos'ta Meydanlarda!

Türkiye Gençlik Birliği, İstanbul ve İzmir'de gerçekleştireceği eylemlere dur duraksız ilerliyor.

Atatürk Gençliği 30 Ağustos'ta Meydanlarda!

Türkiye Gençlik Birliği, 30 Ağustos'ta yurdun dört bir yanında gerçekleştireceği eylemlerin çalışmaları, İstanbul ve İzmir'de dur duraksız devam ediyor. 

Günlerdir İstanbul’un çeşitli merkezlerinde yürüttüğü çalışmalarla yurttaşları 30 Ağustos’a çağıran TGB'liler büyük yürüyüşe günler kala tempoyu arttırdı. Her gün sabah erken saatlerde bir araya gelen gençler Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy, Şişli ve Üsküdar’da kapı kapı dolaşıyor. Bildiriler dağıtarak vatandaşları yürüyüşe davet ediyor. Tanıtım stantları açıyor. Çalışma akşam saatlerine kadar stantlarda devam ediyor. Marşlar eşliğinde duyurular yapan TGB'lilerin coşkusu karşılık buluyor. 30 Ağustos’ta on binlerce İstanbullunun yürüyüşe katılması bekleniyor. 

İzmir'de ise çalışmalar Karşıyaka Çarşı Girişin'de tüm hızıyla devam ediyor. TGB İzmir İl örgütü, Karşıyaka Çarşı Girişi'nde yürüttüğü bildiri çalışmasıyla İzmir’in tüm vatanseverlerini, demokratik kitle örgütlerini Atatürk ve Türk Bayrağı altında birleşerek 30 Ağustos günü Karşıyaka İzban önünden 18.30’da başlayacak olan yürüyüşe çağırıyor.

 

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler