Atatürk Gençliğinden Maduro'ya Selam

19 Mayıs'ın 100. yılına az bir süre kala İstanbul'un dört bir yanında devam eden çalışmalarımızdan Venezuela'ya lideri Maduro'ya selam gönderdik.

Atatürk Gençliğinden Maduro'ya Selam

İstanbul’un altı önemli noktası olan Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy, Kadıköy ve Üsküdar’da açtığımız masalarda 19 Mayıs’ta düzenleyeceğimiz “100 Yıl Sonra Yeniden Türkiye için Kenetlen” yürüyüşüne tüm İstanbulluları davet ederken, geçtiğimiz günlerde Amerikancı kalkışma yaşanan Venezuela’ya bir dayanışma mesajları gönderdik. “Darbelere karşı Venezuela halkının ve Başkan Maduro’nun yanındayız” pankartları ile Amerikan tehditlerine direnen Venezuela halkı ve liderine selamlarını illettik.

Kadıköy'de Açılan Masamız
Kadıköy'de Açılan Masamız

ABD KALKIŞMASI BOZGUNA UĞRATILACAK

Beşiktaş’taki masanın sorumlusu olan TGB yöneticisi Sezer Özseven arkadaşımız, “100 yıl önce yaktığımız Kurtuluş Savaşı ateşi bugün daha da harlanmıştır ve mazlum milletlerin elinde yükselmeye devam etmektedir. Türk Gençliği emperyalizme karşı bu ateşi taşıyan Venezuela halkının ve Başkan Nicolas Maduro'nun yanındadır. Venezuela'da Amerikan emperyalizmi tarafından tertiplenen hain darbe girişimi 15 Temmuz'da Türkiye'de olduğu gibi bozguna uğratılacaktır” ifadelerini kullandı. Venezuela halkının ve Maduro'nun emperyalizme karşı verdikleri amansız mücadelenin her zaman yanındayız!

Selam olsun Mustafa Kemal'in askerlerinden Simón Bolívar'ın askerlerine! 

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler