Cebeci Kampüsü'nden çağrı: İstiklal Yürüyüşü'nde buluşalım

Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi Birim Örgütümüz TGB Ankara İl Başkanı Kaan Doğan’ın katılımıyla birim örgüt toplantısını yaptı.

Cebeci Kampüsü'nden çağrı: İstiklal Yürüyüşü'nde buluşalım

Cebeci Birim Örgütümüz TGB Ankara İl Başkanı Kaan Doğan’ın katılımıyla birim örgüt toplantısını Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yaptı.

Toplantıda 29 Ekim İstiklal Buluşması için kampüste yapılacak faaliyetler planlandı. Samsun’dan başlayarak Ankara’da sonlanacak yürüyüş için kampüste seferberlik ilan edildi.

Yeni mücadele döneminde Birim Örgüt Başkanlığı ve Birim Örgüt Sekreterliği görevinde bayrak değişimi yapıldı. Birim Örgüt Başkanlığı görevine oy birliği ile Ertan Gündoğan, Birim Örgüt Sekreterliği görevine oy birliği ile Ecem Fatma Can seçildi.

Cebeci Kampüsü Birim Örgüt Başkanı Ertan Gündoğan: “Cebeci Kampüsü Türkiye siyasetine yön veren Türkiye’nin en köklü fakültelerine ev sahipliği yapan bir kampüstür. Ülkemizin terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele sürdürdüğü, emperyalizmle kıran kırana çarpıştığı bu dönemde kurucu önderimiz Atatürk, müfredatta darbeci ilan edilmiştir. Vatanseverliğin, Atatürkçülüğün kampüsünden sesleniyoruz: Türkiye’yi yeniden Atatürk’ün rotasına sokacak, gençliği emperyalizm ile mücadelede birleştireceğiz.  Cebeci  Kampüsü’nde İstiklal Yürüyüşü’nü duymayan öğrenci kalmayacak. 29 Ekim’de, saat 13.00’de Birinci Meclis önünde Türk gençliğinin kararlılığını dosta düşmana göstereceğiz!” dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler