Cumhuriyetin İlk Üniversitesinde TGB Rüzgarı

Cebeci’de meşaleyi yaktık. Tüm Türkiye’ye örnek olmasını bekliyoruz. Vatansever, Atatürkçü gençleri mücadelemize omuz vermeye çağırıyoruz.

Cumhuriyetin İlk Üniversitesinde TGB Rüzgarı

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde Atatürk rüzgârı esiyor. Yeni eğitim-öğretim dönemine güçlü bir giriş yapan Türkiye Gençlik Birliği, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde de çalışmalarına devam ediyor.

TGB'liler bugün yerleşkenin dört bir yanını ‘Atatürkçü Gençliğe Katıl’ afişleri ile donattı. Binlerce bildiri dağıtarak üniversite gençliğini Amerikan güdümlü FETÖ ve PKK terörüne karşı birleşmeye çağırdı. Fakülte fakülte, sınıf sınıf dolaşarak mücadeleye katıl çağrısı yaptı.

Türkiye Gençlik Birliği’nin hafta boyunca tüm üniversitelerde yaptığı çağrılar karşılık buldu ve çok sayıda öğrenci TGB’ye üye oldu. Amerikan emperyalizmine karşı Türkiye’nin bağımsızlığını ve birliğini savunan gençler Atatürk Cumhuriyeti için göreve hazır olduklarını belirtti.

TGB Cebeci Kampüsü Birim Başkanı Anıl Eren Yıldız; ‘‘ Üniversitelerimizde gerici ve yobaz teröre karşı yılmadan, usanmadan mücadele ediyoruz.

Üniversitelerimizde terör örgütlerinin cirit atamadığı, bilimin özgürleştiği, üniversitelerin üretim merkezi olacağı günler için çalışıyoruz. Cebeci’de meşaleyi yaktık.

Tüm Türkiye’ye örnek olmasını bekliyoruz. Vatansever, Atatürkçü gençleri mücadelemize omuz vermeye çağırıyoruz.’’ dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler