Davutoğlu, Senin Tarih Dersi Notun Kaçtı?

Boşuna uğraşma Davutoğlu, Halep'ten ne Maraş ne Urfa ne de Antep çıkar.

Davutoğlu, Senin Tarih Dersi Notun Kaçtı?

Davutoğlu Salı günü yaptığı grup toplantısında konuştu. Davutoğlu konuşmasının bir kısmını Halep'e ayırdı. Halep için "“Halepliler hiç mahsun olmasınlar, Türkiye bir bütün olarak arkalarındadır. Gazi
Halep’tir, Kahraman Halep’tir, Şanlı Halep’tir. Gün gelecek bu zulüm bitecek. Bir tarafta Cenevre’de taraflar barış için toplanırken, diğer tarafta bombalanıyor. Çok büyük sivilin öldüğü askeri harekat yapılıyor. İnsani yardım engelleniyor. Büyük trajedinin eşiğindeyiz" dedi. Sormak lazım Davutoğlu'na senin tarih hocan kimdi? Senin tarih dersinin notu kaçtı?

Boşuna uğraşma Davutoğlu, Halep'ten ne Maraş ne Urfa ne de Antep çıkar. Etnik kışkırtmayla Halep'te canice katliamlar yapan teröristler ile Kurtuluş Savaşı'nda emperyalist işgalcilere karşı vatanlarını savunan vatanseverleri karşılaştırmaya hiç kalkışma. Halep Suriyeli'lerindir. Eğer ordan bir Antep, Urfa ya da Maraş çıkacaksa biraz sabretsin, Suriye Halep'i de teröristlerden temizleyecek. O zaman hayalleriniz hezeyana dönüşecek. Destek verdiğiniz teröristler Halep kurtulmaya yakınken her anında tir tir titreyecek. Emperyalizm Suriye'de kaybedecek işte o zaman Halep Şanlı olacak Gazi olacak Kahraman olacak.

Tarih:
Diğer Haberler