Gençlik Ata'sına yürüdü

Türk milletinin emperyalizme karşı verdiği mücadele tüm kararlılığıyla, 98 yıl önce olduğu gibi sürüyor.

Gençlik Ata'sına yürüdü

TGB Ankara, milli mücadele ruhunun tüm coşkusuyla meydanlara çıkarak Anıtkabir'e yürüdü. Tandoğan Meydanı'nda toplanan gençlik ''Mustafa Kemal'in Askerleriyiz'', ''Cumhuriyet Devrimi Kazanacak'' , ''Atatürk Gençliği Görev Başında'' sloganlarıyla Anıtkabir'e yürüdü.

 

GENÇLİK ATASI'NA YÜRÜDÜ

 

Türk gençliği olarak üniversitelerde ve ülkemizde vatan mücadelesini sürdüreceklerini vurgulayan TGB Ankara İl Yöneticisi Asya Banu Pehlivan: ''Bugün Türk gençliği olarak yine 19 Mayıs'ta Ata'mızın huzurundayız. Özellikle ülkemizde vatanseverliğin yükseldiği ve Mehmetçiğin terörle mücadelede büyük adımlar attığı bu dönemde Türk gençliği olarak Mehmetçiğimizin ve polisimizin bir adım gerisinde olduğumuzu gösterdik.'' dedi.

 

98 YILDIR KARARLILIĞIMIZ SÜRÜYOR

 

19 Mayıs eylemine dair konuşan  TGB Ankara İl Yöneticisi Eray Kara  ''Bugün Atatürk'ün doğumunun ve tüm Türk milletinin yeniden ayağa kalkışının 98. yıldönümü. Ayrıca bugün TGB'nin 11. doğum günü. Her zaman kararlı olduk bundan sonra da mücadelemizi  kararlılıkla sürdürmeye, terörün her türlüsüne; FETÖ'süne, PKK'sına, IŞİD'ine, cümle Amerikancı kuvvetlere meydan okumaya devam edeceğiz. Dün TGB olarak vatanseverliğin kalesi olan Cebeci Kampüsü'nde tarihe geçecek bir yürüyüş düzenledik. Bugün de Mekteb-i Mülkiye'nin vatansever gençleri olarak atamızı ziyaret ediyoruz.'' dedi.

 

Aslanlı yoldan bayraklar ve marşlarla yürüyen gençlik adına Genel Başkanımız Çağdaş Cengiz mozole'ye karanfil bıraktı. TGB'nin Türkiye'nin her yerinde meydanlarda olacağını, akşama kadar kutlamaların süreceğini vurgulayan Cengiz "19 Mayıs hem Türkiye'nin, hem Atatürk'ün hem de TGB'nin doğum günüdür. 11 yıldır vatana sadakatle bağlı olduk. Daha uzun yıllarda, 19 mayıs ruhunu yükselterek sürdüreceğiz." dedi.  

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler