İstanbullular Atatürk'ü 10 Kasım'da Dolmabahçe'de Anacak

İstanbul İl Örgütümüz, tüm İstanbul halkıyla 10 Kasım'da Dolmabahçe'de düzenleyeceği törenle Mustafa Kemal Atatürk'ü anacak.

İstanbullular Atatürk'ü 10 Kasım'da Dolmabahçe'de Anacak

TGB İstanbul İl Yönetim Kurulu siyasi gündemi tartışmak, 29 Ekim eylemini değerlendirmek ve 10 Kasım günü yapılacak anma törenlerini planlamak için toplandı.

29 Ekim Türkiye'ye Sahip Çık yürüyüşünün değerlendirmesi yapılarak Türk Milletinin andımızda birleştiği ve andımıza saldıranlara en büyük yanıtın Anıtkabir'den verildiği saptandı. Üniversitelerde ve liselerde Atatürkçü, vatansever gençlerin 29 Ekim'de katılımının yoğun olduğuna dikkat çekildi.

Toplantıda örgütsel düzenlemeler sonucu önümüdeki dönen İl Sekreter Yardımcılığı görevine Kaan Yiğit, İl AFK Başkanlığı görevine Ceren Aksu, TLB İl Sorumlu Yardımcılığı görevine Mert Savcı getirildi.

Hafta içinde üniversitelerde yapılacak faaliyetlerin planlandığı toplantıda TGB İstanbul, Atamızın yolundan yürümek için 10 Kasım Cumartes günü saat 09.05'te Dolmabahçe'de anma töreni düzenleme kararı aldı.

Tüm İstanbul halkını Atamızın yolunda olduğumuzu göstermek için 10 Kasım saat 08.30'da Dolmabahçe'de buluşmaya davet ediyoruz.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler