İzmir Kampüsleri HAYIR İçin Ayakta!

Türkiye Gençlik Birliği İzmir İl Örgütü, İzmir'in kampüslerini hayırla donattı.

İzmir Kampüsleri HAYIR İçin Ayakta!

TGB İzmir, İzmir üniversitelerinde afiş ve bildiri çalışması yaparak "Vatan Senden HAYIR Bekler" dedi.  Ege Üniversitesi TGB, fakülte fakülte afiş çalışması yaparken; Kâtip Çelebi Üniversitesi TGB ve Dokuz Eylül Üniversitesi TGB,  kampüsü afişlerle ve yapıştırmalarla donattı.

"Milliyetçi ve muhafazakar gençleri birleştireceğiz"

Kâtip Çelebi Üniversitesi Birim Örgüt Başkanı Mustafa Gökmen, " Katip Çelebi Üniversitesi'nde öğrenciler Gençlik Meclisi ile yakından ilgileniyor. 2 Nisan günü Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda milliyetçi ve muhafazakar gençleri de aramıza katarak gençliği birleştireceğiz" dedi.

"Gençliğin yeni anayasa değil, güçlü bir meclis ve istediğini göstereceğiz"

Bu süreçte çokça yeni arkadaş kazandıklarını belirten Dokuz Eylül Birim Örgüt Başkanı Aslı Gizem Bülbül,  "Gençlik Meclisi'ne İzmir'den birlik olmuş 8 otobüs dolusu gençle katılmayı hedefliyoruz. Gençliğin yeni anayasa değil, güçlü bir meclis ve demokrasi istediğini  göstereceğiz" dedi.

"2 Nisan'a kadar durmadan çalışmalarımızı devam ettireceğiz"

Ege Üniversitesi Birim Örgüt Başkanı Samet Kunt ise "Sabah 9'da buluşuyoruz ve hep beraber kahvaltı yaparak çalışmalarımızı başlatıyoruz.Üniversite öğrencisinin bütün kesimlerini, öğrenci topluluklarını, öğrenci temsilcilerini Gençlik Meclisi'ne davet ediyoruz.Yurttan,sınıftan, topluluklardan arkadaşlarımızla görüşüyoruz.Öğle aralarında sınıflarımızda, kafelerde duyurular yapıyoruz.2 Nisan'a kadar durmadan çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

Gençlik Meclisi'ne 8 otobüs ile gitmeyi planlayan TGB İzmir, kampüslerde Gençlik Meclisi'ni duyurmak için çalışmalara devam ediyor.

Tarih:
Diğer Haberler