"Kimyasal" Yalanlar Suriye'yi Yenemez

Dünya Anti-emperyalist Gençlik Birliği'nden Doğu Guta yalanlarına karşı açıklama: "Kimyasal" Yalanlar Suriye'yi Yenemez

"Kimyasal" Yalanlar Suriye'yi Yenemez

Dünya Anti-emperyalist Gençlik Birliği, Suriye ordusunun Doğu Guta'da halka kimyasal silahla saldırdığı yalanlarına karşı açıklama yaptı. Açıklamada "ABD emperyalizmi ve İsrail siyonizmi, Fransız ve Suudi müttefikleriyle birlikte yenildiklerini anladıkça son çare olarak aynı kirli yalanlara sarılıyorlar" vurgusunu yapan dünya gençliği, "ABD, İsrail, Fransa ve Suudi Arabistan saldırganlığını kınıyor ve Suriye halkının haklı davasının yanında olduğumuzu ilan ediyoruz" dedi.

 

İşte Dünya Anti-emperyalist Gençlik Birliği'nin yaptığı açıklama:

ABD emperyalizmi ve İsrail siyonizmi, Fransız ve Suudi müttefikleriyle birlikte yenildiklerini anladıkça son çare olarak aynı kirli yalanlara sarılıyorlar.

Irak'ta milyonlarca insanın hayatına malolan işgale gerekçe yaptıkları yalanlar neyse, bugün Suriye'de yine aynı yalanlar sahnede. CIA ile ilişkisi ayyuka çıkmış Beyaz Miğferler denen ajan şebekesinin ürettiği sahte görüntü ve bildirimler ile dünyayı ayağa kaldırdılar. Amaçları, terörizme karşı zafere yürüyen Suriye ordusuna "sivillere kimyasal silah kullandılar" yalanıyla saldırıp mücadelelerini sekteye uğratmak ve destekledikleri teröristlere alan kazandırmaktır.

Bütün dünya yalan söylediklerini biliyor. Suriye kahramanca direniyor. "Kimyasal" yalanları sökmeyecektir. Beşar Esad liderliğinde emperyalist kuvvetlere karşı savaşan Suriye halkı ve ordusu, muzaffer olacaktır.

Dünyanın anti-emperyalist gençliği olarak ABD, İsrail, Fransa ve Suudi Arabistan saldırganlığını kınıyor ve Suriye halkının haklı davasının yanında olduğumuzu ilan ediyoruz.

Dünya Anti-emperyalist Gençlik Birliği

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler