Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde vatan savaşı konuşuldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Düşünce ve Kitap Topluluğu, Em. Asb. Oktay Yıldırım ile “Siper’in Gözünden Vatan Savaşı"nı konuştu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde vatan savaşı konuşuldu

Mugla Sıktı Koçman Üniversitesi Düşünce ve Kitap Topluluğu ile Genç Bakış Topluluğu'nun birlikte düzenlediği "Siperin Gözünden Vatan Savaşı" Söyleşisine Emekli Astsubay Gazeteci-Yazar Oktay Yıldırım konuşmacı olarak katıldı .

 

"Siperin Gözünden Vatan Savaşı" söyleşisinde Afrin Operasyonunu anlatan Oktay Yıldırım, "15 Temmuz'uda yine Türk Ordusu durdurdu halkımızında kuşkusuz cesareti tartışılamaz.Türk Ordusu 15 temmuz'u bertaraf ettikten sonra FETÖ ile  uğraşırken başını güneyede çevirdi. Ve fırat kalkanı hareketi başlattı. Amerikanın Türkiye'nin başına ördüğü çorabı farketti" diyerek Vatan Savaşının başlama sürecini anlattı.

 

Afrin Operasyonu hakkında bilgi verirken Türk gençliğinin Mehmetçiğin arkasında durmasının önemi üzerinde duran Yıldırım, "Türk ordusu Afrin'e 4 bölgeden girdi, savaşıyor. Türk gençliğinin Mehmetçiğin arkasında durmasından çok mutlular çok gururlular. Türkiye Gençlik Birliği'nin yollamış olduğu fotoğraflara teşekkür etmek için birde resim yolladılar" ifadelerini kulandı.

Soru cevap ile devam eden söyleşi Mehmetçiğe selam yollanarak sonlandırıldı.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler