NATO'dan çıkmak tercih değil zorunluluktur!

Türk Gençliği olarak ilan ediyoruz, NATO’dan çıkmak Türkiye açısından artık bir tercih değil, yaşamsal bir zorunluluktur!

NATO'dan çıkmak tercih değil zorunluluktur!

16 Kasım 2017 Cuma günü alınan bilgiye göre NATO'nun Norveç'te düzenlediği “Trident Javelin” tatbikatında Cumhuriyetimizin kurucusu, devrimci önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düşman olarak belirlenerek, tatbikatın hedefine konulmuştur. Aynı tatbikatın simülasyonunda, Mustafa Kemal Atatürk'e, “düşman liderler biyografisinde” yer verilmiştir. Bu alçak planlamanın mesajı bellidir. NATO'nun artık gizlemediği açık hedefi Türkiye Cumhuriyeti'dir. NATO bir kez daha suçüstü yakalanmıştır!

NATO’NUN SUÇ DOYASI

Türkiye, NATO tarafından yalnızca on günlük basit bir tatbikatla hedefe alınmamıştır. Yaşananları sadece bu olay üzerinden değerlendirmek, onlarca yıldır Türkiye Cumhuriyeti'nin altını oymaya kalkan, temeline dinamit koyan NATO'nun büyük suçlarının üzerini örtmek olur. Son yıllarda, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimiyle birlikte, NATO'nun ve beslemesi Fethullahçı gladyonun açıktan işgal girişimi, bu gerçeği bütün boyutlarıyla gün yüzüne çıkarmıştır.

Türkiye bugün bütün kurumlarıyla ve kuvvetiyle büyük bir savaş veriyor. Sınır içinde ve ötesinde yürüyen bu savaşın birincil hedefi, NATO tarafından açıkça desteklenen ve var edilen, Türkiye'nin üzerine sürülen bölücü terör örgütleridir. Gerçekler artık üzeri örtülemeyecek kadar gün yüzüne çıkmıştır. Türkiye Amerika savaşında düşmanın operasyon merkezi NATO’dur!

NATO, Türkiye'yi istikrarsızlaştırma planlarının, operasyonların, tertiplerin ana karargahıdır. Bir terör ve komplo merkezidir. NATO, Türkiye'nin aydınlarının, vatanseverlerinin katledilmesi demektir. On yıllardır süren etnik, mezhepsel planlarla Türkiye'yi birbirine düşürmek demektir. Türk Gençliğini milli kimliğinden koparmak, Atatürk’ü, silmek, unutturmak, Cumhuriyeti yıkmak demektir.

NATO, Suriye'nin kuzeyinde, Kandil'de Mehmetçiğe sıkılan kurşunlardır. PKK'ya gönderilen binlerce tır dolusu silahtır. Şehirlerimizde patlayan bombaların adresidir. NATO, milli devletin yıkılması, sınırlarımızın silinmesi demektir. Süleymaniye'de askerlerimizin başına geçirilen çuvaldır.

Elbette NATO'nun suç dosyası oldukça kabarıktır. Ancak bugün en güncel haliyle, Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milleti ve Türk Silahlı Kuvvetleri büyük bir başarı ve kararlılıkla İstiklal mücadelesi verirken, listenin en başındaki düşmanın adıdır NATO!

NATO ÜSLERİNE EN KONULMALIDIR!

NATO’da halen ısrar etmek, vatanımızın birliği ve bütünlüğü, Cumhuriyetimizin geleceği açısından ağır faturaları önümüze çıkaracaktır. NATO’nun faturasını kesmek ise, bugün Türk Milleti’nin birincil talebidir. Cephede onuruyla mücadele eden Mehmetçiğin talebidir. Türkiye’nin geleceğini yaratacak vatansever Türk gençliğinin talebidir. Bu savaşın başarıyla tamamlanmasının başka bir yöntemi bulunmamaktadır,

Türkiye derhal NATO’dan ayrılmalıdır!  Başta terör yuvası İncirlik olmak üzere NATO’nun ülkemizdeki bütün askeri üslerine el konmalıdır!

NATO’DAN DERHAL ÇIKILMALIDIR!

Ya İstiklal Ya Ölüm kararlılığının olduğu yerde, NATO barınamaz.

80 Milyonun Atatürk olduğu bir ülkede NATO yaşayamaz.

Vatansever, Atatürkçü gençler tarafından ABD askerlerinin denize döküldüğü, görüldüğü yerde kafalarına çuval geçirildiği ülkede, NATO nefes alamaz!

Türk Gençliği olarak ilan ediyoruz, NATO’dan çıkmak Türkiye açısından artık bir tercih değil, yaşamsal bir zorunluluktur! Bugün bu zorunluluk keşfedilemezse, hedef aldıkları bu toprakların Mustafa Kemalleri çıkar,  “Geldikleri gibi giderler kararlılığıyla” gerekeni yapar.

TGB Genel Merkezi

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler