"NATO'ya Hayır" haftası ilan ediyoruz!

Ya İstiklal Ya Ölüm kararlılığının olduğu yerde, NATO barınamaz. 80 Milyonun Atatürk olduğu bir ülkede NATO yaşayamaz.

"NATO'ya Hayır" haftası ilan ediyoruz!

Türk gençliği olarak Norveç'te düzenlenen NATO tatbikatında Atatürk'ün ve Türkiye'nin düşman olarak gösterilmesi üzerine hazırladığımız eylem planını, bugün yaptığımız basın açıklaması ile kamuoyuna duyurduk.

Genel Başkanımız Cem Dikmen, yaptığı açıklamada "NATO’da kalmak, vatanımızın birliği ve bütünlüğü, Cumhuriyetimizin geleceği açısından artık imkânsızdır. NATO’nun on yıllardır uyguladığı Türkiye düşmanlığının faturasını kesmek, bugün Türk Milleti’nin, Türk gençliğinin ve cephede kanıyla, canıyla mücadele eden Mehmetçiğin birincil talebidir. İçinde bulunduğumuz vatan savaşının başarıyla tamamlanması için Türkiye derhal NATO’dan ayrılmalıdır! Başta terör yuvası İncirlik olmak üzere, NATO’nun ve ABD’nin ülkemizdeki bütün askeri üslerine el konmalıdır!" ifadeleri kullandı. Ardından Cem Dikmen, hazırladığımız eylem planını şu sözlerle dile getirdi: "65 İl merkezinde ve 100’ün üzerinde kampüste, yürüyüşler, söyleşiler, konferanslar basın açıklamaları, fotoğraf sergileri, bildiri ve afiş çalışmalarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 24 Kasım Cuma günü Ankara’da Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü önünde basın açıklaması ve ardından Anıtkabir ziyaretiyle NATO’ya Hayır Haftamızı tamamlayacağız."

İşte Genel Başkanımız Cem Dikmen'in yaptığı açıklama:

16 Kasım 2017 Cuma günü alınan bilgiye göre NATO'nun Norveç'te düzenlediği “Trident Javelin Tatbikatı’nda” Cumhuriyetimizin kurucusu, devrimci önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düşman olarak belirlenerek, tatbikatın hedefine konulmuştur. Aynı tatbikatın simülasyonunda, Mustafa Kemal Atatürk'e, “düşman liderler biyografisinde” yer verilmiştir.

Türkiye, NATO tarafından yalnızca on günlük basit bir tatbikatla hedefe alınmamıştır. Yaşananları sadece bu olay üzerinden değerlendirmek, onlarca yıldır Türkiye Cumhuriyeti'ni altını oymaya kalkan, temeline dinamit koyan NATO'nun büyük suçlarının üzerini örtmek olur. Son yıllarda, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimiyle birlikte, NATO'nun ve beslemesi Fethullahçı gladyonun açıktan işgal girişimi, bu gerçeği bütün boyutlarıyla gün yüzüne çıkarmıştır. NATO; 1952 yılında üyesi olduğumuz andan itibaren yeraltı örgütlenmeleriyle, piyonlarıyla yürüttüğü Türkiye düşmanlığını, şimdi alenen sergilemiştir.

ATATÜRK DÜŞMANI NATO’DAN ÇIKALIM ÜSLERE EL KOYALIM!

NATO’da kalmak, vatanımızın birliği ve bütünlüğü, Cumhuriyetimizin geleceği açısından artık imkânsızdır. NATO’nun on yıllardır uyguladığı Türkiye düşmanlığının faturasını kesmek, bugün Türk Milleti’nin, Türk gençliğinin ve cephede kanıyla, canıyla mücadele eden Mehmetçiğin birincil talebidir. İçinde bulunduğumuz vatan savaşının başarıyla tamamlanması için Türkiye derhal NATO’dan ayrılmalıdır!  Başta terör yuvası İncirlik olmak üzere, NATO’nun ve ABD’nin ülkemizdeki bütün askeri üslerine el konmalıdır!

BU HAFTAYI NATO’YA HAYIR HAFTASI İLAN EDİYORUZ!

Türk gençliği olarak; Türkiye’nin bütün üniversitelerinde bu haftayı NATO’YA HAYIR haftası ilan ediyoruz! Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e saldıran, Türkiye’yi on yıllardır piyonlarıyla ya da yeraltı örgütlenmeleriyle hedef alan NATO’ya karşı, Türk gençliği harekete geçiyor!

65 İl merkezinde ve 100’ün üzerinde kampüste, yürüyüşler, söyleşiler, konferanslar basın açıklamaları, fotoğraf sergileri, bildiri ve afiş çalışmalarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  24 Kasım Cuma günü Ankara’da Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü önünde basın açıklaması ve ardından Anıtkabir ziyaretiyle NATO’ya Hayır Haftamızı tamamlayacağız.

İlan ediyoruz:

Ya İstiklal Ya Ölüm kararlılığının olduğu yerde, NATO barınamaz.

80 Milyonun Atatürk olduğu bir ülkede NATO yaşayamaz.

Vatansever, Türk gençliği tarafından askerlerinin denize döküldüğü, görüldüğü yerde kafalarına çuval geçirildiği ülkede, NATO nefes alamaz!

Türk Gençliği olarak talebimizi yineliyoruz. Türkiye’yi ve Atatürk’ü düşman ilan eden NATO’dan çıkalım ve ülkemizdeki üslerine derhal el koyalım. NATO’dan çıkmak, Türkiye açısından artık bir tercih değil, yaşamsal bir zorunluluktur! Bugün bu zorunluluk keşfedilemezse, hedef aldıkları bu toprakların Mustafa Kemalleri olarak çıkarız, “geldikleri gibi giderler kararlılığıyla” gerekeni yaparız.

Saygılarımla.

Cem Dikmen

Türkiye Gençlik Birliği

Genel Başkanı

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler