ODTÜ ve Hacettepeliler Atatürkçü Gençliğe Çağırıyor

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Birim Örgütümüz ve ODTÜ Birim örgütümüz “Atatürkçü Gençliğe Katıl”bildirilerini dağıttı ve afiş çalışması yaptı

ODTÜ ve Hacettepeliler Atatürkçü Gençliğe Çağırıyor

2016 güz döneminin başlamasına sayılı günler kala ODTÜ ve Hacettepe'yi büyük umutlarla ve heyecanla kazanan öğrenciler, yerleşkeye alışmaları kolaylaştırmak için yapılan uyum programında bir araya geldi.

TGB ODTÜ yeni gelen öğrencileri “Atatürkçü Gençliğe Katıl” afişiyle karşılayarak yalnız olmadıklarını hissettirdi ve gün boyu aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza üniversiteye dair detaylı bilgiler verdi.

TGB Hacettepe Üniversitelileri Atatürkçü Gençliğe Davet Ediyor

 

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Birim Örgütümüz “Atatürkçü Gençliğe Katıl” bildirilerini dağıttı ve afiş çalışması yaptı. Beytepe Kampüsü metro girişinde ve yemekhanede yapılan çalışmalarda birim örgütümüz üniversitelileri TGB’ye katılmaya davet etti. Çalışma, üniversite öğrencileri tarafından olumlu karşılandı ve yeni üyeler kazanıldı. Türkiye’nin geleceğinden kaygı duyan ve çözüm arayan tüm arkadaşlarımızı TGB’ye üye olmaya davet ediyoruz.

 

 

Tarih:
Diğer Haberler