Sözde bağımsızlık referandumuna izin verilemez!

İkinci İsrail girişimine Türkiye izin veremez! Bu hadsizliğe Türk gençliği sessiz kalmaz.

Sözde bağımsızlık referandumuna izin verilemez!

Türk kamuoyunun yakından takip ettiği üzere, 25 Eylül 2017 tarihinde Irak’ın kuzeyinde sözde "Bağımsızlık referandumu" yapılacak. Özü itibariyle bölge ülkelerin toprak bütünlüğünü hedef alan ve "Kukla Kürdistan" kurulmasını öngören ABD-İsrail destekli bu girişim, hem uluslararası anlaşmalara hem de Irak anayasasına aykırıdır.

Amaç: ABD-İsrail Destekli ‘’Kukla Kürdistan’’ Kurmaktır!

Kurulmak istenen sözde bağımsız devlet bir Kürt devleti değildir. Kurulmak istenen devlet, ABD’nin "Kukla Devlet" girişimidir. Yaratılmak istenen Irak ve Suriye’nin kuzeyini gasp ederek bölgede bir terör koridoru oluşturmaktır. Bölgede kaybeden ABD’nin on yıllardır planladığı projeyi, uzun yıllardır ABD taşeronluğu yapan Barzani hayata geçirmek istemektedir.

Sözde bağımsız devlet girişimi İsrail’den de üst düzey destekler almaktadır. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İsrail Adalet Bakanı Ayalet Shaked ve İsrail Genelkurmay Başkanı Yardımcısı Yair Golan, sözde bağımsızlık referandumuna desteklerini açıkça beyan etmişlerdir. Bölgede "İkinci İsrail’" yaratmak isteyen bu girişim; emperyalist çıkarlara hizmet etmekte ve Kürtleri ABD çıkarlarına teslim etmektedir.

Türkiye’nin Toprak Bütünlüğü Tehdit Altındadır!

Sözde bağımsız Kürt devleti girişimi, Türkiye’nin toprak bütünlüğünü de yok saymaktadır. Bu girişim engellenmediği takdirde bir sonraki hedef; Türkiye’nin toprak bütünlüğü olacaktır. Barzani’nin, reklam kampanyasında kullanılan görseller her şeyi gözler önüne sermektedir. Oy istedikleri sözde Kürdistan; Kars’tan Sivas’a, Adana’dan Hatay’a kadar ülkemizin topraklarını da kapsamaktadır. Açıkça Türkiye’nin toprak bütünlüğü tehdit edilmektedir!

Sözde "Kürdistan" Referandumuna Geçit Verilemez!

Türkiye Gençlik Birliği olarak, toprak bütünlüğümüzü alenen tehdit eden sözde "Kürdistan" referandumunu tanımıyoruz. Gerçekleştiği takdirde sonuçlarını da tanımayacağız.

Hükümete çağrımızdır: Bölge güvenliğini, Türkiye’nin toprak bütünlüğünü tehdit eden bu girişime karşı ağır yaptırımlar uygulanmalıdır.

-Barzani’nin nefes almasını sağlayan Habur sınır kapısı derhal kapatılmalıdır!

-15 Temmuz Amerikan destekli FETÖ’cü darbe girişiminde de aktif olarak kullanılan İncirlik Üssü derhal ABD’nin kullanımına kapatılmalıdır!

-Türkiye; Irak, İran ve Suriye ile sözde bağımsızlık referandumuna karşı birlikte hareket etmelidir.

Bu hadsizliğe Türk gençliği sessiz kalmaz.

İkinci İsrail girişimine Türkiye izin veremez!

 

TÜRKİYE GENÇLİK BİRLİĞİ

     GENEL MERKEZİ

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler