TGB, 30 Ağustos'ta 25 İlde Eylem Yapıyor!

İstanbul'da İstiklal Caddesi'ne çağrı yapan TGB, Türkiye genelinde 25 ilde eylem gerçekleştirecek.

TGB, 30 Ağustos'ta 25 İlde Eylem Yapıyor!

Türkiye Gençlik Birliği'nin 19 Ağustos Cuma günü yaptığı basın açıklamasıyla başlattığı 30 Ağustos çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 8 demokratik kitle örgütünün bir araya gelerek 30 Ağustos Salı günü saat 18.00'de Taksim Tünel Meydanı'na çağrı yaptığı açıklama sonrası, yürüyüşü destekleyen kitle örgütü sayısı 11'e yükseldi. İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği, Türkiye Sanatçılar Birliği ve İstanbul İşçiler Derneği de 30 Ağustos'ta İstiklal Caddesi'nde olacaklarını bildirdiler. 

İstanbul'da Kadıköy ve İstiklal Caddesi'nde yürütülen çalışmalara halkın ilgisi oldukça yoğun. 7'den 77'ye birçok vatandaşımız masalarımıza gelip desteklerini ortaya koyuyorlar. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla da gücümüzü daha da büyütüyoruz. 

Çalışmalar, eylemi düzenleyen diğer kitle örgütlerinin İstanbul'un farklı ilçelerinde açacakları masalarla devam edecek.

 

25 İlde Eylemler Yapılacak

Türk Ordusu'nun ABD piyonlarına karşı başlattığı mücadele doğrultusunda daha bir önem kazandığı bu 30 Ağustos'ta TGB, 25 farklı ilde eylemler gerçekleştirecek.  ABD eliyle yaratılmaya çalışılan terör ortamına karşı Millet-Ordu birlikteliği vurgusunun ön plana çıkacağı bu eylemlerle aynı zamanda TSK'nın komuta kademesinin bozan, askeri okulları kapatan Kanun Hükmünde Kararnameleri de iptal ettirmek için çağrı yapılacak. Tüm bu eylemler, ülkemizde ve bölgede hain planlarını gerçekleştirmek için bütün piyonlarıyla saldıran ABD'ye cevap olacak!

Tarih:
Diğer Haberler