TGB Aydın 29 Ekim çalışmalarını başlattı

Aydın İl Örgütümüz 29 Ekim çalışmalarını genel üye toplantısıyla başlattı. TGB Aydın toplantıda 29 Ekim çalışmalarını planladı.

TGB Aydın 29 Ekim çalışmalarını başlattı

TGB Aydın, 15 Ekim Pazar günü Genel Üye toplantısını gerçekleştirdi.

Siyasi gündemle başlayan toplantıda terörle mücadele eden Mehmetçiğimizin başlattığı İdlib operasyonu ve müfredat değişikliği konularına değinildi.

29 Ekim İstiklal Yürüyüşü basın açıklaması gerçekleşen toplantıda ardından TGB Aydın örgütü olarak 29 Ekim İstiklal Yürüyüşü eylemi için bir mücadele takvimi çıkartıldı. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız sunumlarını gerçekleştirdi. İl Saymanı Ömer Erdem, mali çalışma sunumuyla 29 Ekim'e kadar yapılması gereken mali çalışmayı açıkladı. TLB sorumlusu Umut Şahin, Aydın TLB'nin büyümesi için yapılması gereken çalışmaları anlattı.

TGB Aydın AFK üyesi Emre Uçar, sosyal medyada daha etkin çalışmaların nasıl yapılması gerektiğini anlattı. Kırmızı Beyaz sorumlumuz Berna Eren, dergimizin yeni sayısını tanıttı ve dergi yoluyla örgütümüzün nasıl büyüyebileceğine değindi. Hedefler ve görevler anlatıldıktan sonra toplantı sona erdi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler