TGB Beyazıt Birimimizden Açıklama: "Beyazıt’ın Bombacısı HDP’nin Omuzlarında!"

"Vatanımızın bütünlüğü, Mehmetçik’imizin canı, Türkiye’nin geleceği için Meclis’te ve üniversitelerde PKK’yı istemiyoruz!"

TGB Beyazıt Birimimizden Açıklama: "Beyazıt’ın Bombacısı HDP’nin Omuzlarında!"

Vezneciler’de, İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin her gün kullandığı yolda PKK’nın patlattığı bomba sonucunda 6’sı polis 11 yurttaşımızı şehit vermiştik. PKK, daha önce Kızılay’da olduğu gibi güvenlik güçleriyle birlikte sivilleri de hedef almıştı. Bu insanlık dışı ve halk düşmanı eylemi tüm Türkiye lanetledi ve TGB de milletimizin öfkesini ve teröre karşı kararlılığını patlamanın olduğu yere yaptığı yürüyüşle ilan etti.


Ülkemizi hedef alan terör eylemlerinin milletimizi bütünlüğünü ve vatanımızın birliğini hedef aldığını biliyoruz. Türk gençliği olarak üniversitelerimize kadar taşınan bölücü terörün amacına ulaşmaması için tüm gayretimizle sesimizi yükseltiyor, tepkimizi belirtiyor ve askerimizin, polisimizin yanında olduğumuzu tekrar tekrar duyuruyoruz. Türk gençliği bu eylemlerle, milletinin sesi olurken Türk milleti de tek yumruk olmuştur ve bölücü terörü bitirme kararlılığına sonuna kadar sahiptir.


Vatanımızı ve milletimizi hedef alan terör eylemlerinin arkasında PKK’yı taşeron olarak kullanan Amerikan emperyalizminin olduğu artık herkesin malumudur. Türkiye, tüm kuvvetleriyle cephesini düşmana dönmüştür ve gençlik en önde saf tutarak görevini yerine getirmektedir.


Patlayan bombalarla insanlarımız can verirken, bu insanlık dışı eylemlere ağzını dahi açamayan siyasi partiler ülkemizde faaliyet gösteriyor. HDP, 24 Temmuz’da başlayan operasyonlardan sonra safının Türk milletinin karşısında olduğunu göstermiştir. HDP’nin “özgürlüğü”nün; vatanın bölünmesine, PKK’nın bomba patlatmasına, Mehmetçik’in şehit düşmesine özgürlük olduğu her olayda daha da netleşiyor.


Vezneciler’de bombayı patlatan teröristin cenazesi Diyarbakır’da kaldırıldı. Cenazeyi en önde omuzlayan HDP yöneticileri. Askerimizi, polisimizi şehit edenlerin cenazelerini omuzlayanlar, milletimize ve vatanımıza ihanet edenlerdir. HDP; aslında PKK olduğunu, her uygulamasında talimatı Kandil’den aldığını bu cenaze töreninde bir kez daha göstermiştir. PKK, hain bir saldırıyla insanlarımızı katlediyor; ölen teröristin acısını ise HDP paylaşıyor.


Hain saldırıdan sonra milletimizin dik duruşunu gösterdiğimiz gibi HDP’nin bu millet karşıtı tavrını da lanetliyoruz ve HDP’nin PKK olduğunu tekrar ilan ediyoruz. HDP’yi meclis koltuklarına oturtan Amerikan emperyalizmidir ve HDP, sadece eli kanlı terör örgütünün sözcülüğünü yapmaktadır. Türkiye’yi bağımsızlığına kavuşturacak ve aydınlıklara çıkartacak bölücü teröre karşı yapılan büyük mücadelenin farkındayız. Bu mücadelenin başarıya ulaşması için her zaman ve her durumda Mehmetçik’in yanında olduğumuzu haykıracağız. Vatanımızın bütünlüğü, Mehmetçik’imizin canı, Türkiye’nin geleceği için Meclis’te ve üniversitelerde PKK’yı istemiyoruz!

Tarih:
Diğer Haberler