TGB Bolu İl Örgütü Kuruldu

Bolu İl Örgütümüz, Genel Sekreter Yardımcımız Bilal Gürbüz'ün katıldığı toplantı ile kuruldu.

TGB Bolu İl Örgütü Kuruldu

Atatürk gençliği, O’nun açtığı yolda gösterdiği hedefe yürümeye tüm Türkiye’de devam ediyor. Bolu İl Örgütümüz, Genel Sekreter Yardımcımız Bilal Gürbüz’ün katıldığı toplantı ile kuruldu.

İlk toplantısına siyasi gündem tartışmasıyla başlayan Bolu İl Örgütümüz, Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yapacağı operasyonu, Doğu Akdeniz meselesini ve ekonomik krizi konuştu.

"TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Toplantıda TGB Bolu İl Bolu Temsilciliğine oybirliği ile Ali Mert Turgutlu seçildi. Tam bağımsız Türkiye’yi kurmak için Bolu’da mücadeleyi büyüteceklerini belirten Turgutlu, "Türkiye Gençlik Birliği Bolu İl Temsilciliğini çelikleşmiş bir irade ile elimize aldık. Merkez ilçe ve üniversite içinde çalışmalara başladık. Kuruluş itibari ile halktan büyük bir destek alıyoruz. Maddi ve manevi, ellerinden geldiği kadar yanımızda olacaklarını belirtiyorlar. Toplumun farklı siyasal kesimlerinden destek mesajları alıyoruz. Üniversite öğrencilerinin kuruluşa ve oluşuma katkıları ile birlikte, görev bilinci yüksek şekilde çalışmalarımıza başladık. Hızlı şekilde toplumun birçok kesimine ulaştık ve her gün bir üyeyi aramıza katarak ilerliyoruz. Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek, Atatürk'ün açtığı yolda gösterdiği hedefe daima yürümek, tam bağımsız Türkiye'yi yeniden inşa etmek için, onlarla başladığımız mücadeleyi milyonlara taşıyacağız." ifadelerini dile getirdi. 

TGB Bolu, TGB'nin 12 yıllık mücadele tarihinin konuşulduğu toplantıda önüne koyduğu görevlerle çalışma takvimini oluşturdu.

Bolu İl Örgütümüz, toplantının sonunda 29-30 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenecek olan Atatürk Sempozyumu'nun çalışmalarını planladı.

Atatürkçü, vatansever gençliğin mücadelesini tüm Türkiye'ye yaymak için TGB'ye katıl!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler