TGB'den Köln'deki hain saldırı ile açıklama!

Genel Başkanımız Cem Dikmen ve Köln İl Başkanımız Can Burak Naz, terör örgütü PKK'nın Köln'de TGB bürosuna yaptığı saldırı sonrası açıklama yaptı.

TGB'den Köln'deki hain saldırı ile açıklama!

Genel Başkanımız Cem Dikmen ve Köln İl Başkanımız Can Burak Nas, terör örgütü PKK'nın Köln'de TGB bürosuna yaptığı saldırı sonrası açıklama yaptı.

ABD EMPERYALİZMİ DE PKK DA KAYBEDECEK!

Genel Başkanımız Cem Dikmen, saldırı sonrası şu açıklamaları yaptı:

"TGB Köln büromuza dün akşam saatlerinde terör örgütü PKK'nın Almanya yapılanması tarafından saldırı düzenlenmiştir. Yapılan bu saldırının anlamı şudur: TGB doğru yoldadır. Mehmetçik ile aynı saftadır. Omuz omuzadır. Ve ne olursa olsun mücadelesinden bir milim sapmayacaktır.

Türk ordusu; daha önce Fırat kalkanı, şimdi de Zeytindalı operasyonuyla ABD planlarını tarihin tozlu raflarına gömmektedir. Türk ordusu ABD planlarına vurdukça sesi taşeronu olan PKK'dan gelmektedir. PKK terör örgütü Afrin kırsalında Mehmetçiği, Türk üniversitelerinde ve örgütlü olduğumuz her ülkede de Türkiye Gençlik Birliği'ni hedef almaktadır. Varsın alsınlar! Mehmetçiğimiz onurlu mücadelesini sürdürdükçe Türk milletine ve Türk gençliğine hiçbir kuvvet zarar veremez. Çünkü bu mücadelede kahraman askerimizle omuz omuzayız. Türk askeriyle kader birliği yapıyoruz.

Büyük Türk milleti müsterih olsun. Bu saldırılar Türk gençliğine vız gelir! Kaybeden ABD emperyalizmiyle birlikte PKK da tarihe gömülecektir! ABD ve taşeronlarına karşı yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Türkiye Gençlik Birliği!"

TGB HER DAİM MEHMETÇİĞİN YANINDADIR!

Saldırı ile ilgili açıklama yapan TGB Köln Başkanı Can Burak Naz ise şunları dile getirdi:

"Mehmetçik Afrin kapılarına dayandı. ABD`nin kara gücü PKK`yı bölgemizden temizlemek için büyük bir kararlılık göstermekte. Bugün Türk Ordusu haklı savaşı temsil ediyorsa, PKK da bu haklı savaşın karşısında yer almaktadır. Zeytin Dalı Harekatının başlangıcından bugüne terör örgütü PKK, Avrupa`da üst üste şiddet eylemlerine başvurdu. Bu şiddet eylemleri çaresizliğin göstergesinden başka bir şey değildir.

Şartlar ne olursa olsun, haklı olan er ya da geç haksız olanı yenecektir. Tarih bize bunu öğretmektedir. İngiliz Emperyalizmi nasıl Kurtuluş Savaşının sert kayalarına çarptıysa, bugünde ABD emperyalizmi aynı şekilde o kayalara çarpmaktadır.

Mehmetçik tarihi hakikat cephesinin en ön mevziisinde yer alıyorsa, Türkiye Gençlik Birliği de Mehmetçiğimizin en fazla bir adım gerisindedir. ABD Emperyalizmi ve onun taşeronları bunun farkındadırlar. TGB Köln büromuza gerçekleştirilen bu saldırı tarihe şu notu düşürüyor: Türkiye Gençlik Birliği'nin neferleri nerede olursa olsunlar her daim ezilenlerin, Kuva-yi Milliye'nin ve Mustafa Kemallerin yanındadırlar. Kocatepe’den Afyon ovasına geçmek için kaslarımızı gerdik.

Yaşasın Cumhuriyetimiz! Yaşasın Türkiye Gençlik Birliği!"

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler