TGB Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi eğitim kampını gerçekleştirdi!

Genel Başkanımız Çağdaş Cengiz ve Genel Sekreter Yardımcımız Bilal Gürbüz’ün katılımıyla gerçekleştirilen 2 günlük eğitim kampımız sona erdi

TGB Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi eğitim kampını gerçekleştirdi!

Genel Başkanımız Çağdaş Cengiz ve Genel Sekreter Yardımcımız Bilal Gürbüz’ün katılımıyla Gaziantep’te gerçekleştirilen 2 günlük eğitim kampımız Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki çeşitli illerden yönetici arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik.

 

1.gün Çağdaş Cengiz’in sunumuyla 21. Yüzyılda Atatürk Devrimlerinin Zorunluluğu konusunun işlendiği eğitimde Türk Devriminin kökleri, cumhuriyetin ilk yıllarında izlenen politikalar, dünyadaki emperyalist  güç değişimlerinin çeşitli dönemlerde nasıl oluştuğunu ve bu güçlerin Türkiye’yi cumhuriyetin ilk yıllarından günümüze kadar nasıl etkilediği tartışıldı. TGB’ninde içinde bulunduğu Cumhuriyetten yana kuvvetlerin bu dünyadaki değişim ve etkileşim döneminde nasıl , neye göre konumlandığı tartışıldı.

Aynı zamanda 1. gün TGB’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde referandum halk oylamasında izleyeceği mücadeyi açıklayan basın açıklaması gerçekleştirdik. Yaptığımız açıklamada özellikle terörün en çok etkilediği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yürüteceğimiz Hayır kampanyasında birlikten yana bir dil kullanmamız gerektiği ve karşı tarafı düşmanlaştıran bir algıdan uzak durmamız gerektiğini vurguladık.

 

2.gün programımıza Genel Sekreter Yardımcımız Bilal Gürbüz’ün sunduğu TGB Çalışma Tarzı eğitimiyle devam ettik. Çalışma tarzı eğitiminde özellikle il örgütlerimizin, birimlerimizin, kadrolarımızın yapacağı işlerde ve etkinliklerde izleyeceği  yöntemler noktasında çok çeşitli fikirler tartışıldı. 2.gün öğleden sonra Gaziantep’te içerisinde bulunduğumuz Milli Anayasa Hareketi’nin düzenlediği konferansa katılarak eğitim kampımızı sonlandırdık.

Tarih:
Diğer Haberler