TGB Düzce İl Örgütü Kuruldu

Gençliğe Hitabe’deki görevle mücadeleye devam ediyoruz. Düzce İl Örgütümüz, Genel Sekreter Yardımcımız Bilal Gürbüz’ün katıldığı toplantı ile kuruldu.

TGB Düzce İl Örgütü Kuruldu

Atatürk gençliği, Gençliğe Hitabe’deki görevle “Birinci Vazifesi”ne sarılıyor, Cumhuriyeti ilelebet muhafaza ve müdafaa için mücadeleye devam ediyor. Düzce İl Örgütümüz, Genel Sekreter Yardımcımız Bilal Gürbüz’ün katıldığı toplantı ile kuruldu.

Türkiye ve uluslararası alandaki siyasi gelişmelerin değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda Doğu Akdeniz meselesi, Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyon ve Batı Asya'daki uluslararası işbirliklerinde gelinen son durum konuşuldu.

"TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Toplantıda TGB Düzce İl Temsilciliğine oybirliği ile Özgenur Özay seçildi. Tam bağımsız Türkiye mücadelesini Düzce’de kararlılıkla sürdüreceğini belirten Özay, "TGB Düzce İl Temsilciliği görevini aldığım için çok mutluyum ve gururluyum. Hem ilimizde hem de üniversite bünyesinde çalışmalarımıza başladık. Tam bağımsız Türkiye için ve gelecek nesillere örnek olmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini dile getirdi.

TGB Düzce, TGB'nin 12 yıllık mücadele tarihinin konuşulduğu toplantıda önüne koyduğu görevlerle çalışma takvimini oluşturdu. Düzce İl Örgütümüz, toplantının sonunda 29-30 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenecek olan Atatürk Sempozyumu'nun çalışmalarını planladı. Atatürkçü, vatansever gençliğin mücadelesini tüm Türkiye'ye yaymak için TGB'ye katıl!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler