TGB Erzincan İl Örgütü Kuruldu

Atatürk'ten aldığımız görevle mücadelemizi büyütüyoruz. Erzincan İl Örgütümüz, Genel Sekreterimiz Okan Özkan katıldığı toplantı ile kuruldu.

TGB Erzincan İl Örgütü Kuruldu

Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlik, 100 yıl önceki kararlılıkla mücadelesini büyütüyor. Erzincan İl Örgütümüz, Genel Sekreterimiz Okan Özkan'ın katıldığı toplantı ile kuruldu.

Türkiye ve uluslararası alandaki siyasi gelişmelerin değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda Doğu Akdeniz meselesi ve Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyon konuşuldu.

ORTAK PAYDAMIZ ATATÜRK VE VATAN

Toplantıda TGB Erzincan İl Temsilciliğine oybirliği ile Murathan Coşkun seçildi. Tam bağımsız Türkiye mücadelesini Erzincan'da kararlılıkla sürdüreceğini belirten Coşkun, "Atatürkçü, vatansever gençlerimiz Türkiye'nin her yerinde zaten mevcutlar. Türkiye Gençlik Birliği olarak bizim gayemiz, Erzincan'ın bu gençlerini vatan savunmasında birleştirmektir. Atatürk ve vatan, tüm gençlerimizin ortak paydası ve Türkiye Cumhuriyeti'nin değişmez yapı taşıdır. Erzincan'da da bu gayeyi sürdüreceğiz" ifadelerini dile getirdi.

TGB Erzincan, TGB'nin 12 yıllık mücadele tarihinin konuşulduğu toplantıda önüne koyduğu görevlerle çalışma takvimini oluşturdu.

Atatürkçü, vatansever gençliğin mücadelesini tüm Türkiye'ye yaymak için TGB'ye katıl!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler