TGB Genel Başkanı Cem Dikmen Vatan Partisi'nden milletvekili adayı

Genel Başkanımız Cem Dikmen, yaptığı açıklama ile Vatan Partisi'nden milletvekili adayı olduğunu duyurdu.

TGB Genel Başkanı Cem Dikmen Vatan Partisi'nden milletvekili adayı

Genel Başkanımız Cem Dikmen, yaptığı açıklamayla Vatan Partisi'nden milletvekili adayı olduğunu duyurdu.

Cem Dikmen mesajında, "Değerli dostlarım, Ülkemiz, FETÖ’sünden PKK’sına cümle Amerikancı terör örgütlerini millet ve ordu nezdinde kararlılıkla ezmektedir. Sıra, bu kararlılığı siyaset nezdinde de göstermeye gelmiştir. Bu ve daha birçok neden ile Vatan Partisi milletvekili adayıyım" dedi.

Cem Dikmen, Vatan Partisi için "Zor zamanların tek çözümü" dedi.

“MEVZU BAHİS VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR”

Açıklamasında “Türkiye Gençlik Birliği’nde (TGB) 10 yıldır görev yapıyorum. 10 yıl boyunca öğrendiğim en önemli şey şudur: TGB, 'Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır' diyenlerin örgütüdür. TGB, vatanseverlik okuludur. Mücadelenin okuludur. Her türlü imkansızlığı çelik iradeyle aşanların, olmazları olduranların örgütüdür. Türkiye gençlik hareketi tarihinin en nitelikli ve en büyük örgütünde görev almaktan her daim onur ve gurur duydum. Bugün ise; yerimin, ben dahil bugüne kadar gelen tüm liderleri aşacak bir arkadaşım tarafından doldurulacağının verdiği iç huzur ile yeni görevlere ilerliyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN TEK ÇÖZÜMÜ VATAN PARTİSİ’NDE”

Dikmen, Vatan Partisi’nden neden milletvekili adayı olduğunu da şöyle açıkladı: “Zor zamanların, olağanüstü dönemlerin çözümlerini de mandacı ve saltanatçı teslimiyeti kabul etmeyerek; halkın seçeneğini yaratan Atatürk gibi düşünerek bulabiliriz. Göze sokulan seçenekleri değil, gözden kaçırılan seçenekleri keşfederek çözebiliriz. Makyajlı, olduğundan farklı gösterilen liderlerle değil gerçek liderlerle çözebiliriz. Programıyla, aldanmayan kadrolarıyla, dik duruşuyla, teslim olmayışlarıyla Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin tek çözümü Vatan Partisi’ndedir. Atatürk devrimlerini yaşatma iradesi koyan, PKK’ya ve yasal organı HDP’ye karşı amasız ve amansız mücadele veren, FETÖ’yle her dönemde mücadele eden tek parti Vatan Partisi’dir. Tek lider Cumhurbaşkanı adayım Sn. Dr. Doğu Perinçek’tir. Bunlar ve buraya sığmayan yüzlerce neden ile birlikte, Vatan Partisi İzmir 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayıyım. Bandırma Vapurunda göreve devam ediyorum “

 

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler