TGB İzmir, 19 Mayıs'ta Türkiye İçin Kenetlenmeye Davet Ediyor!

TGB İzmir, 19 Mayıs'ta İstanbul'da yüz bin gençle yapılacak yürüyüşü duyurmak için Karşıyaka Çarşı Girişinde çalışmalara başladı.

TGB İzmir, 19 Mayıs'ta Türkiye İçin Kenetlenmeye Davet Ediyor!


19 Mayıs günü Beşiktaş İskele Meydanından başlayacak "Türkiye İçin Kenetlen" yürüyüşünün çalışmaları yurdun dört bir yanında devam ediyor. Türkiye'nin
dört bir yanından genciyle, yaşlısıyla vatanseverlerin ve Atatürkçülerin katılacağı yürüyüş için ise İzmir'de çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. TGB İzmir, Karşıyaka Çarşı Girişi İş Bankası önünde haftanın belirli günleri stant açarak İzmirlilere 19 Mayıs'ta yapacakları büyük yürüyüşü anlatıyor. 19 Mayıs marşları eşliğinde 19 Mayıs'ın yüzüncü yılının coşkusuyla süren çalışmaya İzmirliler ve özellikle çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Aynı zamanda TGB'liler standlarında Kırşehir'in Akpınar Mahallesi'nde Atatürk Hatıra Ormanı kurulması için düzenledikleri 10 bin fidan kampanyasını tanıtıyor. TGB İzmir, İzmir'in lise ve üniversitelerinden onlarca vatansever gençle yaptığı stant çalışmaları ile 19 Mayıs'ta gerçekleştirecek olan yürüyüşü İzmirlilere duyurmaya devam edecek. 

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler