TGB İzmir,Kampüslerde Cumhuriyet Rüzgarı Estiriyor!

TGB İzmir,saha çalışmasının yanı sıra, kampüslerde de yaptığı bildiri dağıtımı ve sınıf duyuruları ile cumhuriyet rüzgarını kampüslerde de estiriyor.

TGB İzmir,Kampüslerde Cumhuriyet Rüzgarı Estiriyor!

TGB İzmir İl Örgütü saha çalışmasının yanı sıra, kampüslerde de yaptığı bildiri dağıtımı ve sınıf duyuruları ile 29 Ekim’de Karşıyaka’da yapacağı yürüyüşü duyuruyor.

 

Üniversitelerden, liselerden, İzmir'in dört bir yanından Cumhuriyet için ayağa kalkacak olan TGB İzmir, Ege Üniversitesi,Dokuz Eylül Üniversitesi,Katip Çelebi Üniversitesi başta olmak üzere tüm kampüslerde 29 Ekim’de gerçekleşecek olan yürüyüş için çalışmalar yürütüyor.

 


İzmir İl Örgütü, kampüslerde yürüttüğü bildiri dağıtımı ve sınıf duyuruları ile kampüslerde Cumhuriyet rüzgarı estiyor. 29 Ekim Cumartesi günü saat 16.30’da Karşıyaka İzban Önü’nde buluşmaya çağıran TGB İzmir Ege, Dokuz Eylül ve Katip Çelebi üniversitelerinde Karşıyaka’da yapacağı yürüyüşü duyuruyor.

 


“Seferberlik İlan Ettik”


TGB Ege Üniversitesi Kampüs Başkanı Samet Kunt,”Seferberlik ilan ettik bütün kaslarımızla 29 Ekim’e hazırlanıyoruz.Çalışmalarımızın her adımı planlı bir şekilde yürüyor.Güne beraber kahvaltı yaparak erken bir şekilde başlıyoruz. Özveriyle yürüttüğümüz bu çalışma sonunda Cumhuriyet için yüzlerce gençle tek ses olacağımıza inanıyoruz. Atatürk gençliğini 29 Ekim günü geleceğimize sahip çıkmaya çağırıyoruz” dedi.
“Tüm Atatürk Gençliğini 29 Ekim’de Karşıyaka’ya Davet Ediyoruz”

 

TGB Dokuz Eylül Kampüs Başkanı Doğa Dursun, “TGB olarak bütün Türkiye’de olduğu gibi Dokuz Eylül Üniversitesi’nde de Atatürkçü gençliği ayağa kaldırıyoruz. Gerek yaygın bildiri ve duyuru çalışmaları gerek birebirde ulaşmadığımız öğrenci kalmayacak. Cumhuriyetimizi onun tapusu Lozan’ı öğrenciye iyi anlatmak ve TGB de birleştirmek en büyük görevimiz. Bütün duyuru çalışmalarının yanı sıra 29 Ekimin ve Lozan’ın önemini vurguladığımız etkinliklerle de kampüslerimizde bilinçlerimizi aydınlatmaya devam ediyoruz. Tüm Atatürk gençliğini 29 Ekim’de Karşıyaka’ya davet ediyoruz” diye gençliğe seslendi.


29 Ekim’de Karşıyaka’da Buluşuyoruz


TGB Katip Çelebi Üniversitesi Kampüs Başkanı Mustafa Gökmen,”Tüm yurtta olduğu gibi üniversitemizde de bu yıla hızlı bir çalışma temposuyla girdik. Atatürkçü gençlik rüzgarı Katip Çelebi Üniversitesi’nde olanca kuvvetiyle esmektedir. Çalışmalarımızı her gün arttırarak 29 Ekim’e Katip Çelebi Üniversitesi’nden yüzlerce genç ile katılacağız. Tüm Atatürkçü ve vatansever gençleri 29 Ekim saat 16.30 Karşıyaka İzban Önü’nde ‘Cumhuriyet Geleceğimizdir’ diye haykırmaya davet ediyoruz.” diyerek gençleri eyleme davet etti.


TGB İzmir,demokratik kitle örgütlerini, siyasi partileri, Atatürkçü yurtseverleri 29 Ekim günü saat 16.30'da Karşıyaka İzban Önü’nde Cumhuriyet için tek vücut olmaya çağırıyor.

Tarih:
Diğer Haberler