TGB Konya: 'Eşkıya Yatağı İncirlik'e El Konsun!'

TGB Konya,geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında,"Eşkıya Yatağı İncirlik'e El Konsun!" kampanyasına ilişkin açıklamalarını kamuoyuyla paylaştı

TGB Konya: 'Eşkıya Yatağı İncirlik'e El Konsun!'

TGB Konya adına basın açıklamasını, TGB Konya İl Başkanı Berk Candemir yaptı.

 

İşte o açıklama:

 

HEDEF TÜRKİYE

Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmeler gösteriyor ki, Türk-Amerikan savaşının en sıcak günlerindeyiz. Son iki yılda yaşananlar düşünüldüğünde artık esas hedef Türkiyedir. ABD önce güdümündeki terör örgütleri PKK, FETÖ ve IŞİD’in bombalı eylemleriyle sonrasında 15 Temmuz darbe girişimiyle, Türkiye’nin bölünmesi ve dağıtılması için saldırılarını sürdürmektedir.

SAFLAR BELLİDİR: ABD, PKK'NIN PYD'NİN SAFINDADIR

Artık dolaylı girişimlerden, cephe cepheye bir saflaşmaya geldik. TSK’nın PKK/PYD’ye yönelik yurt içinde ve yurt dışında yaptığı operasyonlar emperyalist merkezlerde büyük telaş yaratmaya devam ediyor. Bu öyle bir telaş ki, ABD artık açıktan sınırımızın hemen ötesinde bayrağını çekiyor ve tanklarını ülkemize doğru yöneltiyor.

 Hepimizin gözleri önünde; ABD askeri PYD/PKK ile nöbet tutuyor. ABD bayrağıyla PKK paçavrası yan yana asılıyor. ABD yetkilileri Türk ordusunun vurduğu teröristleri ziyaret ediyor. Bu koşullar Türk Gençliğinin, bizlerin üzerine her zamankinden daha fazla sorumluluk yüklemektedir. Vatanımızın birliği ve bağımsızlığını savunma kararlılığımız perçinlenmektedir!

TÜRKİYE'Yİ SEFERBERLİĞE ÇAĞIYORUZ!

Talebimiz nettir. Tüm Amerikan şımarıklığının ana merkezlerinden birisi olan, üstelik ülkemiz toprakları içerisinde yer alan İncirlik Üssü’ne derhal el konmalıdır! 

Mehmetçik cephede canını feda etmeye hazır savaşırken, Mehmetçiğe karşı her türlü karşı operasyonun merkezi haline gelen İncirlik Üssü’nün ABD’ye peşkeş çekilmesi kabul edilemez!

Bu kararlılıkla, üniversitelerde, liselerde ve şehrimizde seferberlik ilan ediyoruz! 

Vatan savaşımızın cephe gerisini örmeye devam edeceğiz. Bu topraklarda emperyalizmin dikiş tutturamayacağını dosta düşmana Vatansever Türk Gençiliğinin gücüyle göstereceğiz. Üniversitelerde farkındalık yaratarak, vatanseverliği ve Türk gençliğinin bilincini diri tutacağız!

 

TGB Konya İl Başkanı

Berk Candemir

Tarih:
Diğer Haberler