TGB Konya: Eşkıya Yatağı İncirlik’e El Konsun!

TGB Konya, “Eşkıya Yatağı İncirlik’e El Konsun” kampanyasının çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

TGB Konya: Eşkıya Yatağı İncirlik’e El Konsun!

10 Mayıs Çarşamba Günü, Bosna Hersek Mahallesi ve çevresinde afiş çalışması yapıldı. Bosna Hersek ve çevresi afişlerle donatıldı.

12-13 Mayıs günlerinde ise TGB Konya, Bosna Hersek ve Zafer Meydanında imza masası çalışmaları yaptı. Türk Milleti’ni, Konyalı vatandaşlarımızı, İncirlik’in Türkiye’ye, Mehmetçik’imize teslim edilmesi için seferberliğe çağırdı. 15 Temmuz’da  FETÖ’nün yardım ve yatakçısı olan, bugün PKK’ya PYD’ye yardım eden, tanklarını tüfeklerini Türkiye’ye çeviren  ABD’nin, Türkiye’de ki üssü, İncirlik Üssü’nün kapatılması için, Konyalı vatandaşlarımız çok ama çok duyarlı davrandı. Konyalılar, imza masalarına yoğun ilgi gösterdi.

TGB Konya, “Eşkıya Yatağı İncirlik’e El Konsun” Kampanyasına ilişkin çalışmalarına devam ederken, bütün Türk Milleti’ni, bütün Konyalı vatandaşlarımızı, 19 Mayıs’ta Kent Meydanı’nda yapılacak olan büyük yürüyüşe davet ediyor.

Türkiye’nin vatansever gençleri, “Eşkıya Yatağı İncirlik’e El Konsun” söylemiyle, 19 Mayıs’a Milli Mücadele Ruhuyla,  Milli kararlılık ve azimle hazırlanıyor.

Tarih:
Diğer Haberler