TGB Manisa İl Örgütü Kuruldu

Atatürkçü gençliğin örgütlü gücü TGB'nin bayrağı Manisa'da da dalgalanacak. TGB Manisa, GYK Üyemiz Onur Özcan'ın katıldığı toplantı ile kuruldu.

TGB Manisa İl Örgütü Kuruldu

Atatürkçü, vatansever gençliğin örgütlü gücü TGB'nin bayrağı Manisa'da da dalgalanacak. Manisa İl Temsilciliğimiz, GYK Üyemiz Onur Özcan'ın katıldığı toplantı ile kuruldu. TGB Manisa, gücünü büyütmek için vakit kaybetmeden çalışmalarına başladı.

Toplantı Türkiye’de ve bölgedeki gelişmeleri değerlendirmesi ile başladı. Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ve Türk ordusunun Fırat’ın doğusuna yapacağı operasyon planı konuşuldu.

“MANİSA’YI VATANSEVERLİĞİN KALESİ YAPACAĞIZ!”

Yapılan toplantı sonunda TGB Manisa İl Temsilciliği görevine Yiğit Kırmızı seçildi. Kırmızı, yaptığı konuşmada, “TGB'nin Manisa il temsilcisi olduğum için çok mutluyum ve gururluyum. Görevi alır almaz burada çalışmalara başladık. TGB hem derslerimizde hem de mücadelede başarının adı. İlgi yoğun. Manisa'yı vatanseverliğin kalesi haline getirmek için kolları sıvadık” dedi.

TGB Manisa il örgütümüz, Manisa’da gençliğin TGB çatısı altında birleşmesi için ve 29-30 Aralık’ta düzenlenecek Atatürk Sempozyumuna katılmak için çalışmalara başladı.

Atatürkçü, vatansever gençliğin kalesini güçlendirmek için sen de TGB’ye katıl!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler