TGB Muğla'dan Açıklama: "Bu Zafer Mehmetçiğimizindir"

Çuval zaferini duyurmak adına Muğla Üniversitesi’nde bildiri çalışması gerçekleştirdi. Ardından TGB Muğla İl Binası’nda basın açıklaması yapıldı.

TGB Muğla'dan Açıklama: "Bu Zafer Mehmetçiğimizindir"

Geçtiğimiz günlerde, 2011 yılında Amerikan askerinin kafasına geçirdiğimiz çuvalın zaferini Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde almıştık.
TGB Muğla, Türk Milletinin yüreğine su serpen bu zaferi duyurmak adına Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde bildiri çalışması gerçekleştirdi. Ardından TGB Muğla İl Binası’nda basın açıklamasında yapıldı. Basın açıklamasında TGB Muğla İl Başkanı Yıldırım Gençer : “2003 yılında Türk Askeri’nin başına geçirilen çuval ve 2011 yılında terör örgütü PKK’nın Dağlıca’da düzenlediği hain saldırı sonucunda 26 Mehmetçiğimizin şehit edilmesinin ardından “Türkiye Gençlik Birliği Muğla İl Yöneticileri” 19 Ekim 2011 tarihinde Bodrum’da ABD Askerinin başına çuval geçirmiştir.
Türkiye ziyaretlerinden vazgeçmek, çarşı izinlerini iptal etmek zorunda kalan Amerikan Askeri'nin başına geçirilen bu çuval sonucu 16 Yıl 4 Ay hapis cezası istemiyle yargılanan arkadaşlarımız Bodrum 3.Asliye Ceza Mahkemesinde dün gerçekleşen duruşma sonucunda beraat etmişlerdir.
Atatürk Gençliği’nin, ABD Emperyalizmine ve onun kontrol ettiği terör örgütü PKK’ya karşı ilk günden beri tüm varlığıyla yürüttüğü bu mücadele bugün bu karar ile daha da anlam kazanmıştır.
ABD emperyalizmine karşı Türk gençliğinin mücadelesinde kazandığımız bu önemli zaferin ardından hepimizin malumu olan Amerikan Askeri'nin çuval korkusu bir kez daha gündeme gelmiştir.
Türkiye Gençlik Birliği, Irak'ta, Suriye'de, Afganistan'da, Libya'da ve kontrol ettikleri terör örgütleri ile vatanımızda işledikleri cinayetlerin hesabını sormaya devam edecektir.
Beraat kararı ile birlikte Atatürk Gençliği’nin ABD Emperyalizmi ile mücadelesi mahkemelerce meşru hale gelmiş ve Türkiye’nin vicdanlı hakimleri bu mücadelemize destek beyanında bulunmuştur.

Muğla’da kazanılan bu hukuki zafer milletimizin ve bütün mazlum milletlerin yüreğine su serpmiştir.
Muğla’ya şehit haberlerinin geldiği bugünlerde kazanılan bu hukuki zaferi terör örgütü PKK’ya karşı kahramanca vatan savaşı veren Mehmetçiğimize armağan ediyoruz.
Şimdi kafalarına çuval geçirmediğimiz diğer emperyalist ABD askerleri düşünsün!
Kararlıyız… ABD ve onun desteğinde olan terör örgütleri, karşılarında her zaman Atatürk Gençliğini bulacaklardır!” dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler