TGB Muğla Dayanışma kahvaltısı vatanseverleri buluşturdu

Muğla İl Örgütümüz, Genel Başkanımız Cem Dikmen'in katılımıyla Bodrum'da düzenlediği dayanışma kahvaltısında Muğlalı vatanseverleri buluşturdu.

TGB Muğla Dayanışma kahvaltısı vatanseverleri buluşturdu

Muğla İl Örgütümüz, Bodrum’da Genel Başkanımız Cem Dikmen ve Tiyatro sanatçısı Gülsen Tuncer’in katılımı ile dayanışma Kahvaltısı düzenledi. 

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programın açılış konuşmasını TGB Muğla İl Başkanı Doğan Özkan yaptı. Gündeme dair tartışmalar ile devam eden programda Genel Başkanımız Cem Dikmen ve Tiyatro sanatçısı Gülsen Tuncer’de konuşmalarını gerçekleştirdi. 

Etkinlikte konuşan Genel Başkanımız Cem Dikmen, “2 ay sonra da olsa 2 yıl sonra da olsa 20 yıl sonra da olsa bu topraklarda Mustafa Kemaller kaybetmeyecek ve mücadelemize sonuna kadar sürdürüp onları tarihin karanlık çöplüğüne gömeceğiz” dedi. Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Dikmen, “Gençlere yapılan yatırım Türkiye’nin geleceğine yapılan yatırımdır. Sizler doğru yere yatırım yapıyorsunuz. Sizlerin bu yüce gönüllü destekleri devam ettiği sürece Türk Gençliği yılmayacaktır”ifadelerini de ekledi.

Tiyatro Sanatçısı Gülsen Tuncer TGB’yi desteklemekten gurur duyduğunu dile getirerek, “Biz büyük bir aileyiz ve TGB bana yaşam sevinci aşılıyor” dedi. Erken seçim ile ilgili değerlendirmelerini söyleyen Tuncer, “ Bu süreçte algıladığımız şeyleri insanlara anlatmamız lazım, hiç bir atılım kısa vadede kazanılamaz, Kurtuluş Savaşı’nda da olduğu gibi. Halkımızın uyanmasına biz vesile olabiliriz. Umudumuzu kaybetmedik” diye konuştu.

Ayrıca etkinliğe, Vatan Partisi Muğla İl Sekreteri Beyhan Korkman, Vatan Partisi Bodrum İlçe Başkanı Şeref Bozkurt ADD Milas Başkanı Gülçin Erşen, CKD Karya Şubesi Sekreteri Nahide Tekinçay  katıldı. Etkinliğin sonunda düzenlenen çekilişte katılan misafirlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler