TGB, Şehit Ömer Halisdemir'in Baba Ocağını Ziyaret Etti

TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz başkanlığındaki TGB heyeti, kahraman şehit Ömer Halisdemir'in baba ocağını ziyaret etti.

TGB, Şehit Ömer Halisdemir'in Baba Ocağını Ziyaret Etti

TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz başkanlığındaki TGB heyeti, 15 Temmuz gecesi darbecilere en kritik müdahaleyi yapan şehit astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde İli Bor İlçesi Çukurkuyu Beldesi'ndeki baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir'e Türk gençliğinin baş sağlığı mesajını ileten Çağdaş Cengiz "Türk gençliği, Türk milleti size ve evladınıza minnettardır. Evladınız bizim kahramanımızdır. Türk milletinin vatanı için her şeyi göze alacağının bir göstergesidir. Bir evladınızı kaybettiniz ancak milyonlarca evlat kazandınız. Türk gençliği olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.

 

Ömer Astsubayımızdan devraldığımız bayrağı yere düşürmeyeceğiz." Dedi. Baba Hasan Hüseyin Halisdemir ise " Sizlerle gurur duyuyorum. Evladım bu vatan için şehit oldu ama sizler gibi milyonlarca evladım var. Sizden tek isteğim vatanı ve milleti koruyun ve Türk gençliğine selamımı iletin. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum." Dedi.

 

Taziye ziyaretinin ardından TGB heyeti şehit astsubay Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret etti. Genel Başkan Çağdaş Cengiz taziye defterine " Büyük kahramanımıza...Ömer astsubayımıza... Türk gençliğinden sonsuz şükranlar. Vatan için döktüğün kan şehidim... milletimizin birlik harcı olacak. Türkiyemizi aydınlık günlere kavuşturacağımıza huzurunda and içiyoruz. Türk gençliği, Türk milleti, vatan sana minnettardır." Yazdı.

Tarih:
Diğer Haberler