TGB Yaz Kampı Balıkesir'de Başladı

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Yaz Kampları 2019’un birinci etabı Balıkesir-Güre’de başladı.

TGB Yaz Kampı Balıkesir'de Başladı

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Yaz Kampları 2019’un birinci etabı Balıkesir-Güre’de başladı.

Geçen dönemin yorgunluğunu ve stresini atmak ve yeni dönemine dair fikir alış verişi yapmak için bir araya gelen Atatürkçü, vatansever gençler Türkiye Gençlik Birliği çatısı altında Balıkesir-Güre’de toplandı.

GÜN ERKEN BAŞLIYOR, 24 SAAT YETMİYOR

Sabahın erken saatlerinde uyanıp spor yapan TGB’liler, hep birlikte hazırladıkları kahvaltıyla güne zinde başladı.  5 gün boyunca rekabet edecek takımlar da oluşturuldu. Takımlar ilk iş olarak isimlerini, flamalarını, sembollerini ve marşlarını belirledi. 

Takım çalışmalarının ardından uzman isimlerin idaresinde atölye faaliyetleri gerçekleşti. Gençler, grafik tasarımdan karateye, drama atölyesinden seramik çalışmalarına, müzikten gazeteciliğe birçok atölyede yeteneklerini keşfetti.

Akşam yemeğinden önce spor turnuvalarıyla günü tamamlayan TGB’li gençler, voleybol, basketbol, futbol, satranç, ayak tenisi, tavla ve bilek güreşi turnuvaları düzenliyor, 5 günlük kampta turnuva heyecanı yaşanıyor.

Köy Enstitüleri modelinin uygulandığı TGB Yaz Kampında birlikte üretmek ve paylaşmanın verdiği mutluluk yaşanıyor. Sistemin gençlik üzerindeki hegemonyasını yıkmayı amaçlayan TGB’li gençler, Yaz Kamplarında gerçek arkadaşlığı yaşatıyor.

8 Ağustos Perşembe günü sona erecek olan TGB Yaz Kamplarının ilk etabının ardından ikinci kamp, 24-30 Ağustos tarihleri arasında Antalya Manavgat’ta düzenlenecek. Katılmak isteyen herkes 0534 325 75 81 numaralı telefonu arayabilirler.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler