TLB'de genel başkan değişikliği

TGB Olağanüstü Genel Kongresi'nde TLB'de de görev değişiklikleri oldu. TLB Genel Başkanı Bora Çelik görevini devretti.

TLB'de genel başkan değişikliği

Olağanüstü kongrede TLB de iki mezun verdi. Kurulduğu 19 Ekim 2013’ten bu yana TLB Genel Başkanlığı görevini yürüten Bora Çelik ve 2014 yılından bu yana TLB Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Murathan Demirkıran TLB’den mezun oldular. Bora Çelik’in yerine TLB Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yıldırım Gençer, Murathan Demirkıran’ın yerine de TGB Aydın eski İl Başkanı ve TGB GYK Üyesi Uğur Aykaç seçildi.

TLB Genel Başkanı Bora Çelik görevini devrederken yaptığı konuşmasında “TGB nasıl Türkiye’de umut olmuşsa TLB de TGB’nin sigortası olmuştur. TLB, Fethullah Gülenlerin altın nesil projesine karşı yetişmiş, Atatürkçü, vatansever nesildir.’’ İfadelerini kullandı.

Yeni dönem TLB Genel Başkanlığına seçilen Yıldırım Gençer ise ‘’TGB’nin geleceği Türkiye’nin aydınlık yüzü TLB, kurulduğu yıldan bu yana giriştiği her işi başarıyla tamamlayan kararlılığın örgütü olmuştur. TLB, gençliği yozlaştıran, hayattan koparan bu sisteme karşı bir tepki olan gençliğin seçeneksiz olmadığını gösterenlerin örgütüdür. Gericiliğin karşısına Kubilay gibi dikilen, vatan ve Atatürk düşmanlarının korkulu rüyasıdır TLB! TGB de daha büyük işler yapmak için daha büyük görevlere atılmak için liselileri inşa edecek olandır.’’ Sözleriyle konuşmasını tamamladı.

tgb.gen.tr

 

Tarih:
Diğer Haberler