Venezuela Büyükelçisi uluslararası buluşmaya katılıyor

Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı'nın başında bulunduğu TGB Heyeti, Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes'i ziyaret etti.

Venezuela Büyükelçisi uluslararası buluşmaya katılıyor

Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı'nın başında bulunduğu TGB Heyeti, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes'i ziyaret ederek Uluslararası Anti-emperyalist Gençlik Buluşmasına davet etti.

Türkiye Gençlik Birliği heyeti, Genel Sekreter Özgür Bursalı ve Ankara il yöneticilerinin oluşturduğu bir heyet ile Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes’i makamında ziyaret etti.

Büyükelçi Reyes, Venezuela’nın verdiği anti emperyalist mücadele hakkında TGB heyetine bilgiler verdi. 7 Mart 2018’de yayınlanan “Karakas Deklarasyonu” anlatıldı ve “Venezuela, Karanlık Dava” belgeseli de tanıtıldı.

ABD emperyalizminin Venezuela’ya yönelik saldırıları nasıl hezimete uğradıysa, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve Türk milletinin de bugün aynı kuvvetlere karşı yürüttüğü başarılı mücadelenin altı çizildi.

BÜYÜKELÇİ REYES ULUSLARARASI ANTİ-EMPERYALİST GENÇLİK BULUŞMASINDA!

Büyükelçi Jose Gregorio Bracho Reyes, 17-23 Mart 2018 tarihlerinde İstanbul ve Ankara'da 25 ülkeden 70'i aşkın gencin katılımıyla düzenlenecek Uluslararası Anti-emperyalist Gençlik Buluşmasının açılışına katılacağını, Nicolas Maduro’nun da dünya ve Türk gençliğine mesajlarını ileteceğini bildirdi. TGB heyeti de Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’ya Türk gençliğinin dayanışma duygularını Büyükelçilik aracılığıyla iletti.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler