Ankara Üniversitesi DÜKİT yeni döneme hazırlanıyor

Ankara Üniversitesi Düşünce ve Kitap Topluluğu'nun üniversitenin uyum programı kapsamında açtığı tanıtım masalarına öğrencilerin ilgisi oldukça yoğun.

Ankara Üniversitesi DÜKİT yeni döneme hazırlanıyor

Ankara Üniversitesi'nde Uyum Programı kapsamında Düşünce ve Kitap Topluluğu, Cebeci Kampüsü Spor Salonunda ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi orta kantininde masa açtı.

Uyum programının üçüncü gününde Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde düzenlenen topluluk tanıtımında topluluk adına Ankara Üniversitesi Düşünce ve Kitap Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Büşra Şahin, geçmiş dönemde yaptıkları etkinlikler hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Üç gün süren uyum programında Ankara Üniversitesi'nin en büyük topluluğu olan Düşünce ve Kitap Topluluğu'na ilgi yoğundu. Tanıtım masasına gelerek topluluk hakkında bilgiler alan öğrenciler, Düşünce ve Kitap Topluluğu'nun çıkardığı Adımlar dergisinin, Ekim ayının ortasında çıkacak 15. sayısının yeni yazarlarından olmak için topluluğa üye oldular.

Yeni döneme 2 Ekim'de Tanışma toplantısı ile başlayacak olan topluluk ardından Adımlar dergisinin 15. sayısının planlanması için buluşacak.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler