ODTÜ'de Hazırlık ÖTK Seçimlerine PKK Kuyrukçularından Müdahale!

Bugün ODTÜ Hazırlık’ta Öğrenci Temsilcileri Konseyi için çalışma yürüten vatansever ve Atatürkçü öğrencilere PKK yanlısı bir grup saldırdı.

ODTÜ'de Hazırlık ÖTK Seçimlerine PKK Kuyrukçularından Müdahale!

Bugün ODTÜ Hazırlık’ta Öğrenci Temsilcileri Konseyi(ÖTK) için çalışma yürüten başını TGB üyesi arkadaşlarımızın çektiği vatansever ve Atatürkçü öğrencilere PKK yanlısı bir grup tarafından fiziki saldırı gerçekleştirildi. Bu PKK yanlısı grup, ODTÜ öğrencisinin özgür seçim ve propaganda hakkına açıkça müdahale etmeye çalışmıştır.

Çalışma yapan arkadaşlarımızın yanına gelen bir grup provokasyon çıkarmak amacıyla ‘KCK’lı arkadaşlarımızın gözaltına alınmasından siz sorumlusunuz’ diyerek arkadaşlarımızı iteklemeye başladı, bu sırada ÖTK çalışması yapan öğrenciler ile bu grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Bunun üzerine Atatürkçü öğrencilere ÖTK çalışması yaptırmayacağını söyleyerek tehditler savuran PKK kuyrukçusu grup çalışmayı yapan öğrencilere fiziki olarak saldırdı. Yönetmeliğe ve hukuka aykırı bu fiziksel saldırı arkadaşlarımız tarafından soğukkanlı bir biçimde önlendi. Tüm bu yaşananlar hazırlık öğrencisinin, hocalarının ve emekçilerinin gözü önünde gerçekleşen bu olay, meşruluğunu çoktan yitirmiş PKK ve yandaşlarının provakasyon çıkartarak kendini kurtarma çabasıdır. Düşünce ve propaganda özgürlüğüne saldıran eşkıyalar, olay sonrasında yalanlara sığınarak kendilerini haklı çıkarmaya çalışmaktadır.

ODTÜ’de vatanseverliğin etkisinin yükselmesinden rahatsızlık duyan PKK yandaşı gruplar çaresizlik içindedir, yıllardır türlü hamlelerle dışarıya karşı oluşturmaya çalıştıkları PKK hegemonyası algısı ODTÜ öğrencisinin gerçek vatansever karakterinin ortaya çıkmasıyla yıkılmaktadır. Çaresiz kalan PKK kuyrukçuları çözümü demokratik seçim çalışmalarına saldırmakta bulmuştur.

İlan ediyoruz! ODTÜ eşkıyalık yapma yeri değildir, ODTÜ terör örgütlerinin eleman devşirme yeri hiç değildir. ODTÜ bilimin yuvası, vatanseverliğin ve Atatürkçülük’ün kalesidir. ODTÜ öğrencisinin seçim hakkına müdahale edip, Atatürkçülere saldırmaya çalışan PKK’nın kuyrukçularına izin vermeyeceğiz.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler