Pamukkale Üniversitesi’nde “Vatan Savaşı’nda Afrin Harekatı” söyleşisi

PAÜ ADT, Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş ve Genel Başkanımız Cem Dikmen'in katılımıyla “Vatan Savaşı’nda Afrin Harekatı" konferansı yaptı.

Pamukkale Üniversitesi’nde “Vatan Savaşı’nda Afrin Harekatı” söyleşisi

Pamukkale Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi İsmail Çetişli Konferans Salonu’nda “Vatan Savaşı’nda Afrin Harekatı” etkinliği düzenledi. Etkinliğe bu konuda uzman olan Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş ve Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Cem Dikmen konuşmacı olarak katıldı.

Sosyal medya ve bir çok mecrada Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı kara propaganda yapanlara karşı üniversite öğrencisini bilgilendirmek ve gençliğin Mehmetçik’in bir adım gerisinde olduğunu göstermek amacıyla yapılan etkinliğe sadece öğrencilerin değil Denizli vatandaşlarının ve üniversitedeki öğretim görevlilerinin de ilgisi büyüktü.

 

Etkinliğe katılan Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş “Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin’de ABD’ye karşı savaşıyor. Kara propagandalarla Mehmetçiğimizin verdiği şanlı mücadeleyi başarısızlıkla sonuçlandırmaya çalışanlara karşı kamuoyuna destek vermeli ve çevremizi bilgilendirmeliyiz. A partisinin B partisinin hiçbir önemi yok. Şu an bir Vatan Savaşı içerisindeyiz. Bu savaştan başarılı çıkabilmek için de birlik olmak zorundayız. Düğmeye basıldı, Mehmetçik sahada. Sahada canını hiç şüphesiz ortaya koyan Mehmetçiğimize selam olsun.” dedi.

Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Cem Dikmen ise “Bir savaş içerisinde olduğumuzu biliyoruz. Fakat kiminle savaştığımızı da bilmemiz gerekiyor. Sadece terör örgütüne karşı savaşıyoruz dersek mücadelemizi hem siyasi, hem askeri, hem de ekonomik bağlamda küçültmüş oluruz. Bu savaş 34 gün önce başlamadı. 100 sene önce de bu savaşa girdik ve kazandık. 100 sene sonra yine girdik ve yine kazanacağız.” dedi. Konuşmasının sonunda bu savaşın cephe gerisinde de sürdüğünü dile getiren Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Cem Dikmen, birleştirici güç ve emperyalizme ilk tokadı atan program olan Atatürkçülük’e sarılmamız gerektiğini vurguladı.

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri tarafından büyük ilgi gören etkinlik, soru ve cevap bölümüyle son buldu. 

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler