Selçuk Üniversitesi ADT 2 Nisan'da Gençlik Meclisinde

Selçuk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, düzenlediği kahvaltı ve genel üye toplantısında bir araya geldi.

Selçuk Üniversitesi ADT 2 Nisan'da Gençlik Meclisinde

Selçuk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, 26 Nisan Pazar günü düzenlediği kahvaltı ve genel üye toplantısında bir araya geldi.

Ülkemizin güncel sorunlarının tartışılmasıyla başlanan toplantıda, Türk Gençliğinin memleketimizin birleştirici gücü olduğu vurgulandı. Ardından topluluğun üniversite içerisindeki faaliyetlerini değerlendiren topluluk üyeleri, önümüzdeki dönemlerde yapılacak faaliyetler hakkında düşüncelerini belirttiler.

Atatürkçü Düşünce Topluluğu, ülkemizin bu zor günlerinde önüne koyulan halk oylamasında milli birlik şiarını aşılamak, Türk gençliği ile yan yana olmak ve referandum hakkında fikir alışverişlerinde bulunmak için 2 Nisan’da Ankara Ahmet Taner Kışlalı spor salonunda düzenlenecek olan “Gençlik Meclisi”ne katılma kararı aldı. Bu kararın ardından topluluk başkanı Erdener Saraçlar: ”Ülkemizin Atatürkçü vatansever gençleri olarak, evet- hayır diyerek toplumumuzu bölen bu referandumda siyasi görüşü ne olursa olsun, referandum da hangi oyu kullanırsa kullansın; her zaman olduğu gibi Türkiye’nin vatansever gençleri olarak ülkemizin geleceği için çalışacağız. Bunun için 2 Nisan’da her türlü politik görüşten insanın katıldığı bu konferansta bizler de yerlerimizi almak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Toplantı sonrası Atatürkçü Düşünce Topluluğu “Gençlik Meclisi” çalışmalarına başladı.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler