Alnı Secdeye Değenler Muktedir midir?

Türkiye'yi yönetemeyen bir irade Türkiye'nin önüne bir seçenek koyamaz! Muktedir olan Türk milletidir.

Alnı Secdeye Değenler Muktedir midir?

YAZAR

Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi dün, "Anket sonuçları neyi gösteriyor?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Yazıda anket sonuçlarını ve şuana kadar süren referandum sürecini değerlendirmiş. Yazının sonunda ise Evet ile Hayır profilini tartıp, Özal'ın alnı secdeye değen bir lider olarak sevildiğini ve Tayyip Erdoğan'ın da alnının secdeye değdiğini belirtmiş. Buradan da bir soru yöneltmiş: "Millet hangisini benimser?" Aslında bu bir soru değil cevaptır. Ne yani Türk milleti alnı secdeye değmeyen birisini benimsemeyecek de kimi benimseyecek!

Alnı Secdeye Değenler Muktedir midir?

Alnı secdeye değenler... Bu cümle size yabancı gelmiyor değil mi? Bir yerlerden hatırlıyoruz. Dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin, devletin bir çok kademesine sızdırılan FETÖ üyeleri için uyarıldığında "Alnı secdeye değenden bize zarar gelmez" cevabını vermişti. TSK'nın içine sızdırılmış FETÖcü komutanlar için de aynı şekilde savunma yapılmaktaydı. En sonunda Tayyip Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında adeta itirafta bulunup, bu insanlara alnı secdeye değdiği için güvendik, aldatıldık demişti.

Şüphesiz bir çok vatandaşımızın alnı secdeye tertemiz duygularla değiyor. Fakat devletin içerisine liyakata göre değil de tarikata göre casuslar yerleştirilince o alnı secdeye değenler diye nitelendirilenler 15 Temmuz'da tanklarla milletimizin üzerinden geçtiler.

Muktedir Olan Liyakatli Olanlardır

"Bizi yanlış yola sevk eden kötü yaradılışlılar, çok kere din perdesine bürünmüşler, saf ve temiz halkımızı hep din kuralları sözleriyle aldatagelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harap eden fenalıklar hep din örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir" Mustafa Kemal Atatürk

Bugün ışık tutan bu söz geleceğe de ışık tutmakta. Bir devletin ayakta durması için devlet için çalışanların liyakati önemlidir. İşte o liyakat, 15 Temmuz'da milletin üstünden tankla geçip meclisi bombalayanlara karşı silahını alıp bu kumpasçılara karşı mücadele veren Ergenekon-Balyoz mağduru komutanlarımızdadır.

Hangi Vesayet

Referandum afişlerinde AKP'nin kullandığı bir slogan da "Vesayeti bitireceğiz" sloganı. İki kere vesayetin bitirileceği söylendiğinde, birincisinde yargıya FETÖcüler sokuldu, ikincisinde de TSK'da vatansever subaylara kumpas kuruldu ve FETÖcü subaylar üst rütbelere getirildi. Ve bütün bunlar olurken alnı secdeye değenlere ses çıkartılmadı. Devletin içerisine sızdırılanlar en sonunda darbe girişiminde bulundular. Şimdi soruyoruz bu sefer hangi vesayeti bitireceksiniz?

Türk Milletini Kandıramayacaksınız!

Artık böyle laflara milletimizin karnı toktur. Evine ekmeğini zor getiren işçi, çiftçi, memur, esnaf çıkış yolu aramaktadır. Milletimiz terörsüz bir Türkiye arzulamaktadır. Fakat sizin verebildiğiniz tek vaat ise alnınızın secdeye değmesi. Türkiye'yi yönetemeyenler milletimizin önüne Türkiye'yi daha da krize sokacak bir seçenek sunuyorlar. Algıyı yaratmak için kullandığınız anketleriniz gerçeğin önüne geçemiyor. Türkiye'yi yönetemeyen bir irade Türkiye'nin önüne bir seçenek koyamaz! Muktedir olan Türk milletidir.

Özgür Altınbaş

Kırmızı Beyaz Genel Yayın Yönetmeni

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler