‘Altın Nesiller’ Dönemi Sona Erdi

Bu hafta Haftanın Yorumu'nda Amerikan destekli darbe girişimini yazdık...

‘Altın Nesiller’ Dönemi Sona Erdi

YAZAR

Milletimiz ve devletimiz, Amerikan destekli darbe girişimini, ezici bir şekilde bastırdı. Bu darbe girişiminin ordumuz içerisine yuvalamış Fethullah Gülen müridleri tarafından gerçekleştirildiği, planın ciddi bir kısmında ABD’li subayların ve özel CIA görevlilerinin rol oynadığını sağır sultan bile duydu.
Felaket atlatıldıktan sonra Fethullah Gülen müridi asker ve memurlara operasyonlar başladı. Eğitim kurumları, hastaneler, dernek ve vakıflar, basın kuruluşları kapatıldı. 20 binden fazla memur açığa alındı, ordu içinde faaliyet gösteren yüzlerce asker ihraç edildi.


Devlet ve ordu içerisinde yuvalanan Fethullahçı kadrolar yıllarca milli ordu ve milli devlet düşmanı operasyonlarda görev aldılar. Amerikancı Gladyo’nun son yıllardaki karşılığı FTÖ yapılanmasıydı. İhraç ve görevden almalar ile birlikte gladyo temizlendi, Amerika’nın operasyon gücüne büyük bir darbe vuruldu. Aynı zamanda NATO konsepti de büyük bir yara aldı. Devamı gelecektir.

 


Ordu içerisinde vatansever ve Atatürkçü subaylar hak ettikleri görevlere geri dönmeye başladı. Bir dönemin yargılanan ve zindanlarda tutulan komutanları, daha etkili görevler almaya başladı.
Ayrıca kışlaların önüne çöp kamyonları yerleştirmek, PKK‘ya karşı mücadele yürüten Mehmetçiğe bir hakarettir. Tehdit ordu değil, ordunun içinde yuvalanan çetelerdi, onlar da temizlendi.

 


Vatanın bütünlüğü mücadelesi veren ordumuz ve polisimiz artık daha fazla milli daha fazla güvenilir. Geçmişte olduğundan daha fazla milletin yararına hareket edecek. Mehmetçiğe olan inancımız ve güvenimiz daha da arttı. Yeni durumda bedellerimizin de azalmasını milletçe ümit ediyoruz.
Kapatılan gazeteler, özellikle Ergenekon ve Balyoz operasyonları döneminde, milli ordu ve milli devlet düşmanı operasyonların tetikçiliği görevini yürüttü. Kapatılmaları sayesinde ordu ve millet düşmanlarının ses telleri kısıldı.

 


FTÖ kökenli vakıf, dernek, sendika ve eğitim kurumları, zehir dolu ağlardı. Milletimiz ve gençliğimiz o ağlara takılmayacak, zehire bir daha mahkum olmayacak.
Bu vaziyet ‘altın nesillerden’ medet umanlara da büyük ders oldu. Cemaate kul değil, yurttaş olmanın önemi bilinçlere kazındı. Türkiye’nin bağımsız ve aydınlanmış geleceğinin, bilimi esas alan, fikri ve vicdanı hür cumhuriyet kuşakları sayesinde inşa edileceği ispatlanmış oldu.
Fethullahçı Çete Dağıtılacak sloganı hayata geçti, başarılıyız...


Başarı; bu çeteyi ifşa eden, tertipleri dağıtan, darbeyi engelleyen milletimizindir!
Haftaya görüşmek üzere...

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler