Demirtaş'la vatanı değil Amerikan planlarını bütünleştirirsin

Türkiye’nin bağımsızlığı; Türk milletinin iradesinden başka hiçbir iradeye bağımlı olmayan, doğru hattaki mücadeleler neticesinde kazanılacaktır.

Demirtaş'la vatanı değil Amerikan planlarını bütünleştirirsin

YAZAR

Yıl: 2003.

Yer: Süleymaniye/Irak

ABD askerleri, Türk askerlerinin başına çuval geçirdi!

Türk milletinin yüreğinde infial yaratan bu hadsizliğe karşı, Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Türk hükümetinin yapamadığını yaptı ve tepkisini haklı protestosu ile gösterdi.

Bodrum, İskenderun ve Eminönü’nde, postalları mazlumların kanlarıyla sulanan ABD askerlerinin kafasına, ezilen milletlerin çuvalını geçirdi.

Çuval eylemimize iki yerden tepki geldi.

Vaşington ve Tuncay Özkan.

Tuncay Özkan’a göre Ortadoğu’yu kana bulayan ABD askerleri ‘zavallı, masum halk çocuklarıydı.’

 

Yıl: 2017

Yer: Edirne cezaevi

Tuncay Özkan, Türk askerine kurşun sıkan, şehirlerimizi bombalayan terör örgütü PKK’nın yasal temsilcisi Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etti.

Ziyaretin kılıfını da gitmeden hazırlamış: Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü.

Peki, Türkiye’nin birliğini nasıl sağlamayı planlıyor?

-Mehmetçik, Fırat kalkanı ile Amerikan koridorunu dağıtıyor. Terör örgütlerinin üzerine yürüyor. Türkiye’nin birliği için canını ortaya koyuyor. Bu zat-ı muhterem gibileri ‘Türk askerinin Suriye bataklığında ne işi var’ diye karşı çıkıyor.

-ABD, Türk ordusu ile Terör örgütü YPG/PKK’nın arasına set çekiyor ve namlusunu Türk ordusuna çeviriyor! Bu zihniyet gidiyor PKK’nın yasal temsilcisini ziyaret ediyor.

Türk milleti ve Türk ordusu, çözüm olarak teröre karşı birlik derken, Tuncay Özkan’ın tercihi terörün temsilcilerinden medet ummak oluyor.

O zaman Tuncay Özkan’a sormak lazım: Türkiye’nin birliğini ve bütünlüğünü, Amerikan politikalarına teslim olarak mı sağlayacaksınız?

Türkiye’nin birliği, anti-emperyalist çizgide ısrar ederek sağlanır. Bunun için mehmetçiğin yanında, emperyalist politikaların karşısında konumlanıyoruz.

Milletvekili olduğu partinin kurucu liderine baksa görecek.

Ama ya bakmıyor ya da baktığında gözünün önünü göremiyor.

Çünkü birlik ve bütünlük, Türkiye’nin bağımsızlığı ile olur.

Türkiye’nin bağımsızlığı; Türk milletinin iradesinden başka hiçbir iradeye bağımlı olmayan, doğru hattaki mücadeleler neticesinde kazanılacaktır.

Belli ki Tuncay Özkan gibilerinin bağımlı olduğu yerler, Türk milletinin değil, başka merkezlerin ve planların iradesi!

O yerlere göre de siyasi hattını çiziyor.

O hat öyle bir hat ki, konu Türkiye’nin vatan bütünlüğü, birliği olunca gözleri kör ediyor. Mikro-milliyetçilik olunca fal taşı gibi açıyor.

Fakat vatanın birliğine ve bütünlüğüne terör örgütünün yasal uzantılarına kulak vererek değil, Türk ordusunun ve Türk milletinin mutlak zaferine gönül vererek ulaşılacaktır.

 

Cem DİKMEN

TGB Genel Başkan Yardımcısı

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler