Zafer bir adım ötemizde!

Türk milleti ise 7’den 70’e Mehmetçiğin zaferine kilitlenmiş durumda. Müjdeler olsun. Zafer bir adım ötemizde!

Zafer bir adım ötemizde!

YAZAR

Mehmetçiğimiz Afrin’de mazlum milletlerin yüreğini ferahlatacak, Türk milletinin güvenliğini sağlayacak ve bölgemize huzuru getirecek büyük bir harekât gerçekleştiriyor. Zeytin dalı harekâtıyla Türkiye, emperyalist saldırganlığa karşı mazlum milletlerin sesi oluyor. 100 yıl önce olduğu gibi bugünde Mustafa Kemal’in askerleri, emperyalist kuvvetleri bu topraklardan süpürüyor. Türk gençliği olarak, cephede savaşan Mehmetçiğimizin sonuna kadar arkasındayız. Askerimizin gönlü ferah olsun. Cephe gerisinde bozgunculuğa geçit vermiyoruz. Cephe gerisini sağlam tutuyoruz.

Türkiye Gençlik Birliği olarak, üniversitelerde ve liselerde yürüttüğümüz yüzlerce çalışmayla, cephedeki Mehmetçiğimize desteklerimizi iletiyoruz. Binlerce gencin yaşam merkezleri olan okullarından gönderdiği asker selamlarıyla, tüm kamuoyuna ve dünyaya Türk gencinin mücadeleye hazır olduğu mesajını veriyoruz. Cümle Amerikancı terör yapılanmalarına karşı Türk gençliğinin kararlılığını asker selamıyla gönderiyoruz.

Bu selam bölgemizi huzura kavuşturan Mehmetçiğimize,

Bu selam Türk milletinin güvenliği için kahramanca çarpışan kardeşlerimize,

Bu selam Mazlum milletlere umut olan Türk ordusuna,

Türkiye Cumhuriyeti tarihi, emperyalizmle mücadele tarihidir. Bu tarihe göre konumlananlar Mustafa Kemal’in askeridir. Karşısında konumlananlar ise emperyalist kuvvetlerin kapı kulu askeridir. Üçüncü bir alternatif üretilemez. Türk gençliği tavrını on yıllardır olduğu gibi bugünde koruyor. Mustafa Kemal’in askeri olarak Türk milletine umut oluyor. Türk ordusuna güven veriyor. Düşmana korku salıyor. Mustafa Kemal’in askerleri cephede, Mustafa Kemal’in gençliği ise üniversitelerde ve liselerde gerici ve bölücü çetelere göz açtırmıyor.

“Eğer; Hak haksızlıktan yüce, sevgi nefretten üstün, aydınlık karanlıktan güçlüyse... Çaresi yok usta... Biz kazanacağız...” İşte bizim kazanacağımız günler geldi çattı. ABD emperyalizmin bütün dünyada kaybettiği, tek kutuplu dünya düzeninin çatırdadığı, sadece tüketmeye dayalı ekonominin iflas ettiği, medeniyetin sömürgeci Batı’dan insani Asya’ya kaydığı günlerde Türk ordusu, ABD ve taşeronlarına nefes aldırmıyor. Türk milleti ise 7’den 70’e Mehmetçiğin zaferine kilitlenmiş durumda. Müjdeler olsun. Zafer bir adım ötemizde!

Cem Dikmen
Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler