Akit'in Rambosu Da FETÖ'cü Çıktı

FETÖ'cülerin kendi aralarında haberleşmek için kullandıkları ByLock uygulamasını kullandığı tespit edilen Yeni Akit muhabiri Ramazan Alkan tutuklandı.

Akit'in Rambosu Da FETÖ'cü Çıktı

Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarının kendi aralarında gizlice haberleşmek için kullandıkları ByLock uygulamasını kullandığı tespit edilen Yeni Akit gazetesi muhabirlerinden Ramazan Alkan tutuklandı. Alkan'ın Türkiye Gençlik Birliği'ne bulduğu her fırsatta yalan haberler yaparak saldırdığı biliniyordu. Haberlerinde vatansever, Atatürkçü gençliğin birliği olan Türkiye Gençlik Birliği ve Türkiye Liseliler Birliği'ni terör örgütü olarak nitelendiriyordu.

TGB ve diğer vatanseverleri hedef alan haberlerin yapıldığı Yeni Akit gazetesi, muhabirine sahip çıktı. Gazetenin FETÖ'ye övgüler dizdiği haberler yaptığını da unutmamak gerekiyor.

İşte Ramazan Alkan'ın TGB'yi hedef aldığı yalan haberlerden bazıları:

"Geziciler 30 Ağustos’ta provokasyona hazırlanıyor"
Gezi Parkı eylemleriyle ülkeyi savaş alanına çeviren malum çevreler, şimdi de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı fırsata dönüştürme peşindeler. İP, ADD, ÇYDD, Engelliler Federasyonu, Türkiye Emekli Subaylar Derneği, TGB, Ulusal Eğitimciler Derneği ve Vardiya Bizde Platformu gibi gruplar 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ülkeyi karıştırmak için çeşitli gösteriler yapmaya hazırlanıyorlar.

Üniversitelerde önlenemez bir güce erişen Maocu Doğu Perinçek’in “paralı askerleri” Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ile terör örgütü PKK’nın üniversite yapılanması Öğrenci Kolektifleri arasındaki “sözde sürtüşme” eğitim yuvalarını terörize ediyor. Görünürde birbirine düşman olan bu iki grubun yaptığı bütün eylemler ülkeyi bölmekten başka bir işe yaramazken, örgütlerin beslenme kaynakları ise İslam düşmanlığı.

Düzmece bildiri tamamen çöktü
Azgın azınlığın propaganda üslerinden Türkiye Liseliler Birliği’nin ülke genelinde 365 okulun imza vererek desteklediğini iddia ettiği ‘Gericiliğe geçit vermeyeceğiz’ başlıklı nefret bildirisi yerle bir oldu.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler